omw till sjukgympa!

Hojj! Det är fint väder, men kallt ändå.. Jag är som sagt on my way till sjukhuset för gympa.. Preciiiis när jag steg utanför mammas port till, där Hon har sin lägenhet, så insåg jag att jag är en fucking timme tidig!!craaaaaap
 kunde fan sovit.. >.<
så eftersom jag nu är tidig så passade jag på att skriva det här när jag väntar på bussen.. Ganska askallt tbh.. Meeeen det ironiska är att jag bestämde mig att inte gå och sova igen, just för "det fina vädret"... Attans. Meeeen nu sitter jag ändå på bussen :) är sjukt trött.. Hann inte ens ta min medicin I Morse. Gick upp så sent som möjligt.. 17 Mins hade jag på mig hemma..

Idag åker btw wiktor hem.. Men bloggandet kanske inte ökar eftersom jag är hos mamma.. Hennes nätverk är väl inte direkt det bästa ;) men duger till henne dock.. :)

Haha aawww!! Det sitter en cute indieboy på bussen, framför mig, faced bakåt.. Han har supercute krulligt hår, vilket påminner mig om min fina fina bror hasse <3 aff. Jagvill så jättegärna bo nära honom.. Men det kommer juinte hända nu :( när jag valde linköping.. Ufft.


Snart är det en feeet wall of text här, utan bold för jag mobilbloggar, så jag avslutar med ett tips på en mysig låt som tog ett tag för mig att gilla.. Men textenär så himmla himmla fin! First day of my life med bright eyes

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0