Questionable Content

hehuhehu! jag är hemma nu :) sitter och läser webserier.. väldigt nice faktiskt.. Gick jättebra hos sjuksystern.. vi pratade och kom fram till lite saker sen tränade jag ju också.. det var sjukt jobbigt idag.. vet inte om det var för att jag sov lite, inte hade ätit eller om det är något med medicinerna / "attacken" jag fick..  Har ju inte tränat sen jag åkte in på akuten..

Anyway! en sak som jag har glömt berätta om.. en ganska ball sak enligt mig.. är liiiite tiny stolt över mig själv..
Ni vet hur man mer än gärna kan gå fram till randoms och prata om man är full? Ja. men gärna inte när man sitter på bussen eller liknande.. då ska det vara stelt och konstigt och man vill helst sitta själv och blablabla, u know the drill liksom..
Men ja.. för någon vecka sen så åkte jag buss.. Jag skulle lämna av Wiktor tror jag.. och då tittade en tjej på mig någon sekund för mycket.. och jag började tänka på vem fan det var.. varför jag kände igen henne??

På bussen hem så åkte vi samma buss igen, och hon tittade inte.. så då tänkte jag om jag bara fått för mig fel? och..sen satte hon sig precis framför mig.. jag ville SÅ gärna peta henne på axeln och bara säga "ursäkta, känner du igen mig?" men jag vågade inte...sen blev jag så tjurig på mig själv för att jag inte vågade.. Efter ett tag kom jag på att det måste vart från tjejskejten som vi sågs.. hon hade ganska emo/punkig stil..Tänkte fram och tillbaks.. "kanske skaffar mig en vän för livet, d
et är fan ingen som vet" "hon kanske är dum i huvudet, som vanligt folk?" osv osv.. men ah..

Så för att kompromissa så lovade jag mig själv (och verkligen LOVADE) att jag ska verkligen prata med tjejen, OM vi går av på samma station.. jag var ganska säker på att jag skulle slippa för oddsen var på min sida.. men NEj. HAHAHA. hon gick av på samma station. och jag bara kände hur mitt mod sköljde ur mig direkt.. sen blev jag arg igen (påväg ut på bussen hann denna känslomix hända) och sen, precis när vi stigit ur så knackade jag på hennes axel..

Hon hade stora rosa hörlurar på sig och så tittade hon lite förbryllat på mig..Så sa jag "öh.. hej.. alltså.. eh.. har vi åkt skateboard ihop när vi var små?.. på tjejskejten?"
Så svarade hon lätt att "aa" typ..sen bara flöt det på.. haha .. jag började skratta över hur nervös jag hade vart och så berättade jag att jag satt hela bussresan och argumenterade med mig själv.. och så frågade jag lite vad hon gjorde nu för tiden och hur gammal hon var osv..

så ja.. det var den historian :P haha.. vilket jävla mod jag samlade. kanske låter wierd.. men hur ofta går ni fram till främlingar anyway? kunde lika väl vart helt fel tjej.. haha.. menar tio år sen vi skejtade ihop..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0