Söka lägenheter ...

uuuuuuuuurgh. Sitter hos mamma nu. Sökt lägenheter som en jävla idiot.
Alla fucking ettor är det typ runt 130 st i kö på redan och köpoängen ligger på 1700 .. jag har 60 (Y)...
Men det var bara på stångården eller vad hemsidan nu heter.. men sen finns det ju typ 20 andra som jag har skickat intresseanmälan på, och så sökte jag på blocket (där hittade jag faktiskt dom bästa.. :)) osv osv...
Ettor och tvåor är det fan mest kö på också. drygt..
anyway... sitter hos mamma nu.. vi åkte aldrig till a6.. jag skulle fixa naglarna innan vi drog och efter det så tyckte mamma att klockan blev för mycket och att det faktiskt inte var nödvändigt att åka iväg för hon behövde inget fort, utan hon ville mest kolla runt.. Jag ska ju vara hemma vid senast fyra och ta hundarna så ah.. drar väl om några timmar..



men hon blev iaf glad över sin morsdagpresent :D
haha... gulligt .. öhm.. jadu.. vet inte vad jag ska skriva. är så sjukt trött.. sov sent, sov dåligt, gick upp tidigt. blö.
jag tror jag lägger mig ett tag faktiskt.. haha... mamma håller endå på att somna på soffan bredvid mig.. så det känns skönt, slipper jag känna mig kass om jag somnar.. haha... aff.. måste verkligen fixa till min dygnsrytm!!

oooh btw! :D jag siktar fortfarande på att ta körkort innan jag börjar högskolan.. pappa och mamma ska betala en intensivkurs(om allt nu går som planerat) och så ska jag köra mycket med pappa hade jag tänkt.. så nu har jag någon anledning att gå upp på morgonen. Läsa teori.. :)
På måndag ska jag simma och ta blodprov.. då måste jag upp tidigt igen. ufft. men JAGSKA LYCKAS :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0