Sovgottigt!

åh.. Nu har jag fått en bra dos av söthet för kvällen så jag ska nana nu.. ska upp om 8h så jag får en riktig sömn(Y).. haha..niiice!
Förövrigt tänkte jag köra en "svar på kommentar" men insåg att det hade tagit för lång tid för ett litet godnattinlägg ;) Så istället skriver jag lite om statistiken på bloggen..
Om man kollar 90 dagar tillbaks så har jag totalt haft 3776 st unika träffar, vilket blir ca 42 personer / dag som tittar på min blogg..
Dock kan man fucka med statistiken så det ökar med 10 pers om man bara kollar de senaste 30 dagarna ist.. då blev det 52pers/dag och ännu mer ökning om jag bara tar de senaste 10 dagarna.. 60 stycken..

men jag förväntade mig 30st for real... men 42 känns... woot?.. vilka är alla liksom.. hahaha.. vet bara få som läser bloggen. men KUL är det iallafall att folk gör det :D jag älskar ju att skriva så jag uppskattar ju om folk läser såklart!

Imorgon blir det ett "svar på kommentar"inlägg :) men nu ska jag nana så jag kan träna asbra imorgon (H).. ska ha två träningspass också.. puuh! får se om jag hinner skriva innan jag drar iväg, annars kanske det blir ett mobilinlägg från bussen ;D


En "Puffboll" som jag fotade för några år sen <3



Kommentarer
Postat av: Boris

Men det är ju de senaste dagarna som är aktuellt nu. Det visar ju bara att du hade färre besökare förr och att du har 60 pers om dagen numera. Eller åtminstone under en period just nu. :)

2011-05-26 @ 12:07:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0