Fru blodprovstagare!

Hejsan :) Jag gick upp för typ 20 minuter sen, vart vaken lite till och från sen klockan 09..men det är så mysigt att ligga med tre hundar i samma säng som en själv, så jag låg kvar hehe..
Förövrigt sitter jag just nu hos pappa :) Han jobbar till 14 och sen ska vi iväg till sjukhuset och ta blodprov samt fixa nytt waranhalsband (jag tappade det i mitt rum, hittar det inte längre.. men jag vet att det finns där.. måste bara städa rejäääält för att hitta det :P)..
Efter sjukhuset ska jag bara åka och skria ut några papper (okej, jävlit många papper..) där vår skrivare är :)

Innan dess så ska jag äta, borsta tänderna, borsta håret, ta ut de tre söta små hundarna, ta min medicin och städa undan lite här från igår :)

(jag kan inte fixa bilder på den här datorn, eftersom bildsidan blockeras p.g.a popup skydd m.m.)

Igår kom jag hit runt 13.. pappa hämtade mig 11 i linköping, hundarna satt alla tre i bilen och det gick jättebra! :D Väl hemma så somnade både pappa och jag (hade sovit jävligt lite igår natt xD) och vi sov väl kanske tre timmar.. sen gick vi ut med hundarna och åkte iväg till EKO för att handla limpor med cigg, och därefter åkte vi till A6 för att handla "bra piller på life" (sicken kombo, va? hahaha!) och vi tittade även inpå City Gross, det är verkligen "min och pappas" affär.. ihihi <3 älskar att gå och handla mat.. det finns så mycket roligt och sånt man aldrig sett eller smakat, its just awesome!
Där handlade vi bröd, något annat vi behövde samt en chokladjulkalender ( :D:D:D:D:D!!!!! ) och en smörgåstårta :D!!!!!!

hihih. och anledningen till alla smiles för en chokladkalender: SÅKLART självklart för att den är så jävla otroligt god, men framförallt för att det är en familjegrej. Förra året var sista året jag skulle få en, för jag skulle flytta sen.. men, nu bara.. waow ;D TIMING! hahaha


När vi väl kom hem så käkade vi smörgåstårta och tittade på tv rätt länge, sen var det dags för hockeykväll, då tittade pappa på det och jag checkade film på hans dator istället :) mysigt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0