In da hemstad jao!

haha, ja! för så pratar man här in tha hoooood! haha.. nej, jag bor ju faktiskt inte kvar på öxnehaga tyvärr.. jaja.. NU äntligen har jag satt mig ner hemma hos mamma.
idag har vart en händelserik dag.
Vaknade 06 och skulle till skolan. packade inför jönköping, fixade med matlåda och alltihop, samtidigt som jag kände mig illamående men pigg.. jag sket i skolan tillslut och bestämde mig att strunta i skolan precis när jag skulle ta klivet ut genom dörren för att åka till skolan..Somnade om och sen vaknade jag 09.. jag och wiktor låg mest i sängen och sen insåg jag att jag kanske borde äta, så jag inte mår ännu värre i magen.. så vi gjorde mat.. runt 12.40 hade vi käkat klart.. idag blev det stekt fläskkotlett och friterade pommes med bearneissås..

Vid 13 gick jag ut från lägenheten för att ta bussen.. den avgick från resecentrum 13.45 och var framme 15.20 på jönköpings station.. heeela vägen pratade jag med kirsty i telefon haha.. och när jag kom fram så mötte mamma upp mig, vi gick på stan i några timmar och hittade massa roliga och snygga kläder! :D awesome! Sen skulle jag på toaletten på mcdonalds, då hittade jag en stor läderplånka vid handfatet..

En stackare hade glömt sin plånbok. jag kollade efter körkortet och enligt mig så var det på en riktigt konstig plats.. Det fanns 2 stycken "sedel-fack" och i den yttersta låg hans körkort.. Så försökte jag hitta honom på eniro.. han var född 38 så han var rätt så gamal.. jag trodde inte han hade en telefon.. men sen rotade jag runt lite mer i plånboken och då hittade jag hans visitkort .. så jag ringde mobilnumret som stod där och då svarade en röst! :D



han visste inte ens om att han hade tappat sin plånbok..så möttes vi på mcdonalds.. han blev rörd och så sa han att han var förvånad över att det finns så ärliga människor idag och han kundei nte uttrycka sin tacksamhet tillräckligt och då sa han att han skickade guds välsignelse över mig .. haha så himmla söt gubbe! Allt var värt det så fort jag såg hur glad han blev.. ååh<3 så fick han en go kram, sen rotade han fram en femhundralapp men jag sa nej.. sen tryckte han istället ner 200kr i fickan på mig och så tackade han massa mer och sen sa vi hejdå, då sa mamma "visst har jag uppfostrat henne bra" och han höll med..sen ringde han en gång till och frågade vart jag var, för han ville ge mycket mer och ville ha min adress (förmodligen till blombud).. då sa jag att jag satt på mcdonalds men jag tyckte att det räckte när jag såg hur glad han blev.. han kom förbi igen och jag gav min adress sen så sa han massa snälla saker igen och då sa jag att "det känns så jätte skönt att någon faktiskt uppskattar att jag är snäll. jag brukar alltid vara snäll, men det är ingen som uppmärksammar det, men det var helt klart värt allt letande efter dig för att nu såg jag hur glad du blev.. det gör allt värt helt plötsligt.. "
Sen tackade han några ännu fler gånger och sen begav han sig :) Sen ringde han just nu och tackade ännu en gång och sa att han inte skulle glömma hur snäll jag var.. SÅ GULLIGT!

Sen iaf, åkte vi hem efter att vi käkat .. :) nu sitter vi här.. chillaxar.. Imorgon är det a6 och även släktkalas :D.. fick massa fina saker idag av mamma :) benvärmare och grejer.. aja nu måste jag gåååå :D ha en underbar dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0