JAG ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄGER!

hahaha ÅÅÅÅÅH! jagvar i skolan i 15 minuter idag, hade dugga, jag satte den.
MEN när jag kom hem så hade en i klassen skrivit "HIIIHIHIHIH FICK FEMMA PÅ ALLMÄN KEMI!!!" jag kände en STOR FET Jävla klump i magen. jag fattade att resultaten hade kommit.
Jag kollade, försökte söka upp "omtenta datumet" men NEJ FÖR JAG FICK FAN GODKÄNT?!?!?! HAHAH JAG FATTAR INTE HUR?! :O helt GALET! När jag kollade svaren på frågorna (de blev utskickade) och jämförde med mina svar (endast svar, inte beräkning osv) så fick jag bara ihop 24p, man ska ha 30 för en 3a.. wtf?!... jag fattar inte! hahah JAG ÄR SÅGLAAAAAAAAD.
omfg. Jag slipper omtentor på vintern?!?!?! hahah.. YES!!!
det lama är, att jag är så glad över denna fjuttiga trea, mer än vad jag hade vart om jag fick en femma, BARA för att jag förväntade mig en stoooor fet fail.



fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan vad SKÖNT. Och nu ska jag åka hem till jkpg snart :) Ska tjata på pappa att vi ska till mcdonalds under ditresan ;D han kommer nämligen och hämtar mig :)... åååh. alltså. for real? jag känner SÅN lättnad! nu ska jag bara fokusera på resten av kurserna med :D (och alla efter-släntar-labbar)..Ååååh underbara liiiiiv! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0