Myskväll!

Nu sitter jag hos pappa, med meg, ebba och donna.. hasse gick precis ut med sin lilla vove lilly och pappa&klas är iväg och handlar ögondroppar och allergigrejer till klas..

Vi ska spela något bordsspel sen förmodligen :) .. Dagen blev riktigt knasig btw.. Fick inte ta blodprov eller träffa warantjejerna, båda avdelningarna hade stängt.. så jäkla dumt! men jaja, det löser jag väl på måndag isåfall ..
och efter sjukhuset så åkte jag, hasseoch pappa hem till pappa igen (pappa hämtade hasse under tiden som jag var på sjukhuset).. här satt vi och drack kaffe och babblade, sen ringde min sötnos och vi babblade ett tag tills Klas kom med munkar och mjölk :D wiiie!

hela eftermiddagen och kvällen har vi gosat med hundar och tittat på frågesportsprogram samt americas funiest videos.. Gick även ut med alla fyra hundar (ebba meg lily och donna) ett litet tag och käkade pizza ;D
aff.. jag.. känner mig trött.. jag gillart inte! Imorgon åker jag till mamma :) ska bli trevligt hoppas jag.. hasse ska också dit :) så då får lily och donna träffas igen..samt att vi förmodligen ska åka förbi skogskyrkogården och tända ljus hos morfar och mormor :) <3 will be good tror jag..
Sen funderar jag på om mamma pallar hänga med till a6, borde köpa koppel, schampoo och leksak till Donna..

nu kom hasse in igen (han hade iofs låst sig ute, så jag hämtade honom, men still!) så¨gotta go ;D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0