Sötgubben

Sitter och skriver labbrapport atm.. Lite beräkningar och grejer.. ska kolla mer på TVPLAY sen och fixa iordning lite tills skolan imorgon..

Fick btw hem ett paket för några dagar sen, från han sötgubben vars plånbok jag hittade :) Han hade skickat mig en bok, ett brev och pengar.. haha ascute.. så hade han skrivit att han typ inte kunde tacka tillräckligt och så skrev han lite om att han hade pratat med min mamma (ringde dit) och fick reda på hjärtfelet o.s.v. så sa han att livet blir enklare om man får kontakt med jesus typ.. så skickade han med en bok som hette "världens lyckligaste" som handlade om att bli frälst typ.. eller något liknande, har inte läst än.. Wiktor gjorde det dock lite grann.. Han förstod att det handlade om pingströrelsen .. Damon som skrev boken berättade om sin farfars upplevelser, som lät som världens sience fiction haha.. Han hade offrat ett "inte godkänt" djur till gud och det visste ingen om förutom honom, han hade skurit av tjurhuvudet och gömt det (tjuren var blind, inte godkänd att offras till herren då) men då kom en profet (som också hade sagt till honom förr i tiden att hans fru skulle föda en son exakt om ett år och en dag, vilket såklart skedde) och hämtade den gömda påsen med tjurhuvudet.
Farfarn visste att han inte hade blivit sedd och undrade hur profeten visste, han sa att gud sa det till honom.. sen så ..öö..det var något om att farfarn också ville känna av det eller något, då tog profeten sina händer och satte mot farfarns huvud och då började han be på ett språk som ingen av de ryssarna visste eller hade hört innan.. Det var tydligen tungotal..

haha. jaja :) Det var underhållning till min diskning iallafall så det var ju trevligt :D



ska snart nana.. men måste ut med vovven först ..och skriva mer labb


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0