In helsingborg! :D

yeeeiy! .. jag sitter i wiktors rum (knä, to be exact) och skriver.. vi har precsi vart ute och gått i över en timme, vet inte exakt hur länge.. det är så fiiiiiiiiiiiiiiiint här, fast att det är dimmigt och kallt.. me omigosh<3.. sen btw så har jag inte hunnit skriva igår.. jag åkte tåg, själv, för första gången i mitt liv . och jag nådde min destination! :D epic. Dock typ 30min för sent men still..
jag tog tåget från linköping kl 18.00 (2 min sent, så 18.02) sen var jag i hässleholm 40 min sent (där jag skulle byta tåg till helsingborg).. så jag hoppade av, frågade tågvärdinnan hur jag skulle ta mig fram nu, så sa hon att det gick ett likadant tåg om en timme (!) .. så.. ofc slapp jag betala nytt .. men sen sa hon "jag tror det går fortare om du byter i lund istället, så sätt dig på tåget igen"
Det gjorde jag, åkte till lund, var framme där ca 21.10.. sen 21.20 skulle tåget till hbg komma. jag hade bett en tant (som också skulle till hbg) att visa mig och hon var snäll och hjälpte mig till rätt perrong.. sen så stod det två dudes där också som skulle till hbg som började konversera med oss om att det var lame att allt var så sent. sen gick tanten iväg en bit bort, samtidigt som dudesen gick åt andra hållet och jag stod kvar.. SEN kommer killarna springades tillbaks och ropar "höjj, du skulle också till hbg va?!" och jag svarar "ja" vartpå dom säger att vi ska till spår 6 istället för 2, jag frågar typ "wtf?" och så säger dom att de precis sa det i högtalarna (jag stod precis där det inte fanns högtalare, såklart..) såååååååååååååå jag hade bara FETT tur att dom hjälpte mig så jag hamnade på rätt tåg.. tack!



nu ska vi käka snart här hemma ochs en blir det lejonkungen :D hoppas ni allihopa har en fin halloweenhelg, i know i will! även om jag itne ska ha maskerad mihih

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0