YUM YUM YUM!

iiih.. Jag är SÅ GLAD! Jag tror det måste bero på Donna! :D hon .. alltså! iiiwh!! Så fort man tittar på henne så får man kontakt, hon viftar på svansen och börjar skutta, eller gny.. HAHA MEN GUD VAD FIN <3 ahahha.. hon är liiiiiite stirrig from time to time, men jag tror det är för hon har så mycket kärlek i den där lilla hundkroppen :D.. hiihih.. ne okej, det lät fjantigt.. HAHAH men FOR REAL.. hon är så... MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMIIIIIIWWH <3.. jag tyckte inte ens det var jobbigt att gå ut med henne precis när jag kom hem kl 18 från skolan! wtf?!?!? haha.. jag höll på att somna på bussen (och missa min hållplats)  men så fort jag kom hem och donnisen var så glad så bara YEIY ut och gåååå! :D



ihih. okej.. nu måste jag skynda mig här! Ska nämligen lära mig massa aminosyror idag :D Kan några stycken nu, men har ca 15 kvar.. såatteeeh.. just do it!
Slängde i mig spaghettfärssås som jag tog med till skolan men inte orkade äta.. och nu ska jag ta ett stooooort glas cocacola (förmodligen en mugg, för största volym (Y)!) och sätta mig med min feta bok. Förövrigt så har jag förstört min rygg REJÄLT idag. Idag vägde min väska 9.5 kg. Fucksake. det är 25%(lite mer) av min kroppsvikt ..
I just have to say AJ. =(.



På torsdag åker jag till jkpg :) Skola på morgonen sen fem timmars hål, där jag åker till sjukan osv för blodprov m.m. sen kommer papi och hämtar mig. Kan fan inte bli bättre! :D och btw vad är det för LÖJLIGT?! Inga tåg går från linköping direkt till jönköping. Fyfan vad kasst. usch
NAW! Nu gnyr Donna på mig. I min fantasi så säger hon "men millaaaaaaan, du måste ju plugga nu och gosa med mig i soffaaaaaan!" :D  Så ! Im off, ha det fiiiint allihopa!


Hundarna på bilderna är btw googles bildsöksresultat.. DOnna är en blandras av en papillon och en tempelhund :).. Fast hon ser nästan ut som en vanlig papillon, förrutom att hon inte har en stor fluffig rumpa.. haha..  och så är hon 6 år, hon fyller år i maj :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0