Fortfarande underbar dag :)

åååh! jag känner mig bäst i världen, även om jag inte förstår så jävla mycket av kemin.. men jag oroar mig FÖR EN GÅNGS SKULL inte idag. :) .. jag tror jag sätter det, iaf G.. även om jag alltid strävar på överbetyg så tänker jag faktiskt "äh, fuck it i denna kursen" just nu.. men(!!) det är så fint väder och jag är så glad och lycklig idag... så jag pluggar ändå väldigt flitigt :) .. Pluggat kl 13-16 idag.

Hade gymnastik till 12 så jag kom hem runt 13, sen började jag plugga.. och så gjorde jag det i tre timmar och sen gick jag till affären och handlade tenta-mat m.m... efter det så kom jag hem och räknade mina kvitton från denna månaden... tog mig en halvtimme och nu är jag här och bloggar :) Idag är det 16e sept, jag började skolan här den 16 augusti.. så jag har sparat kvitton i en månad.. har aldrig förstått mig på människor som orkar spara kvitton, det känns så jävla loliboll helt ärligt, men tänkte att jag skulle testa nu när jag var student och iaf se hur mycket jag slösar på useless shit.. det blev runt 2000kr bara... HELT SJUKT! jag förväntade mig _minst_ hälften av utgifterna skulle vara onödiga.. men nej.

Och alla onödiga saker var typ fika, kaffe i skolan, bio, massa cocacola ofc, annan mat osv.. men fyfan vad det är värt egentligen. I de finaste tiderna denna månaden ingår en hel del "onödiga utgifter" men istället har jag fått en fin upplevelse eller annat.. så.. its cool. Jag känner mig oövervinnerlig. Och vet ni vad? jag tycker ni också ska göra det.
Get out and kick some ass ! :D ni äger im sure !


och ja just ja. heh. tentamaten blir en pastakycklingsallad med rhodeislandsås och ofc grönsaker. Yumyum! måste ju ha något som går att äta kallt ^^.. och så fruktsallad till efterätt (H).. hahaha.. ALLTSÅ JAG KAN INTE FÖRKLARA hur jävla GLAD jag är idag!!!!!!!! det är helt... UNDERBART! även om jag t.ex. gick till affären och det var rent ut sagt SVINJOBBIGT och att jag har tränat idag som också var jobbigt, så är det så himmla..... MMMMMH-ig dag! och det ska jag ta vara på genom att använda min energi till att plugga vidare! :D Nu blir det liiite kaffe och sen massa läxor

Ha en fin dag folks! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0