Fucksake.

Hur orkar människor med världen? jag vill cutta sönder, äta upp och spy ut den här lilla äckliga fucking människan.
Det värsta är att hon med största sannolikhet överdriver bara för att hon ska "försöka låta intressant" OMFG! "ja men världen är så platt och tråkig, typiskt sverige att man inte får vara sig själv och annorlunda" JA MEN WOAW SÅ JÄÄVLA ANORLUNDA DET ÄR MED ROSA OCH BARBIE DÅ?! OMG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!
Och "intressant" för idioter som hon är verkligen JÄVLIGT FELDEFINIERAT. Intressant är inte mainstream. Mainstream är både rosa och "hennes definition: platt och inramad"..





(intervjun börjar 3.10)
Förlåt att jag är så _JÄVLA EXTREMT_ hatisk. Men förhelvete låt mig denna gången.
Vid Lite innan 11.50 pratar hon om exakt hur målmedveten hon är (och låter faktiskt liiite vettig) och säger att hon alltid vet ca 10 år innan, exakt vart hon ska vara om tio år..
 sen vid 11.50 börjar hon prata om hur hon ska ha sitt liv framöver. Och seriöst, jag ska skratta och pissa på ungen när hon om 10 år inte har kommit ett jävla fittsteg närmare sina drömmar om rosa slott, chihuahua och unge m.m.

Sen kan man ju undra _varför_ jag sitter och tittar på sån här skit? Ja. Bra fråga. Jag började titta för att hon var en person som fångade min uppmärksamhet i programmet ung och borstkämd, hon verkade ha sån liten insikt om sig själv att hon fastnade i mitt minne.. Sen tänkte jag kolla nu om hon blivit något bättre "efter upplevelsen". My answear is no.
Och.. jag _fortsatte_ titta (när jag märkte att det var skit) p.g.a att jag skulle räkna hur många gånger hon sa ordet "rosa" i denna jävla intervju.
Hon sa ordet rosa 22 gånger. Samt att snubben som intervjuade sa "rosa" ungefär 10 gånger också..
Plus att hon sa ordet "barbie" ungefär lika många gånger som rosa..
Intervjun är ca 10 minuter. Det innebär _minst_ ordet rosa två gånger i minuten (och släng in lika många barbie så får ni ett fint resultat av tjejens IQ.....)



UPDATE: Vet inte varför videojäveln inte fungerar... men ni kan se videon här (om ni nu vill vara lika pucko som mig och slösa 10 minuter av ert liv som ni aldrig kommer få tillbaks.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0