Hejsan min första tenta ever!

På måndag har jag tenta i allmän kemi 1. Intressant. Och fruktansvärt jobbigt, eftersom jag är riktigt rutten på kemi.. och innan det, på tors, så ska vi ha en dugga i kemin också. samt att vi ska hinna lämna in en labbrapport innan fredagen denna veckan..

ska plugga hela dagen idag, sen framåt kvällen så måste jag duscha och diska också.. inte kul någonstans, men jag är glad idag ändå. Vädret är underbart och jag sov så jävla gött i natt..
Fick btw IG på min första dugga i kemin, som handlade om säkerhet. Jag hade pluggat i fyra timmar. när jag kom till provet så var det 1X2 frågor, 10 st. jag överpluggade.. så jag krånglade till allting och failade tydligen.. grrrr.

Är btw fortfarande förkyld..happ. borde verkligeni nte sitta här mer. Suger. jag tycker om att blogga, och det är kul när folk läser vad jag skriver.. men aah.. crapper. i vuxenvärlden måste man göra det man måste helt enkelt... suckkkkkzorz. Ska ringa min mamma idag också, hon fyller år nämligen, så stort grattis till henne.

Nä FYFAN vad lamt det här inlägget blev. satan i gatan ... vill skriva ett svar på kommentarinlägg, men jag har fooooortfarande inte hunnit det.. omigosh.


Jag har fortfaradne inte fått datorprogrammet till telefonen att fungera, jnag har inte försökt.. jag har inte haft tid =( men här har ni en kickassbild på mig från nollningen.. lådbilsrace (Y)!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0