Pluggapluggapluggaplugga!

Mööööh! ligger efter en lektion i matten.. jag gjorde nästan ingenting idag på lektionen, satt och skrev labbrapport istället och pratade med petter, moa, leona och henne vän som jag inte minns namnet på. men framförallt så tänkte jag att jag faktiskt skulle "vara i fas" på den nya kemikursen (som började idag, dagen efter tentan för förra kursen.. haha!!) och alltså läsa kapitlet i kemin som vi gick igenom idag.
Nu ska jag fylla på mitt busskort, leta lägenheter, kolla igenom tentasvaren från igår och se efter hur det känns.. Och sen pluggapluggaplugga.

Försökte mig på att steka blodpudding nyss. Det blev massa små små bitar för allt trillade isär. Men det var rätt lugnt för det blev bara godare när alla ytor stektes lite extra. Btw så hade vi en matteföreläsning idag, det var första föreläsningen i matte som jag inte fattade (mens de andra säger att de är vana, haha) men det var också den roligaste. Jag var så JÄVLA trött så jag bara skrattade åt alla fel klassen (inklusive mig, mest jag tom, för jag svarade mest på frågorna hahaha) sa och hur läraren reagerade och han är så jävla skön, svär och snackar om att man ska "känna matten".. Känner ni det ?;) HAHAH.. äh fyfan. Nu ska jag ta tag i livet här hemma.. har verkligen ASMYCKET att göra denna veckan inför fredag... på fredag åker jag till jkpg och tvättar ..



Random bild från telefonen..Hemma hos wiktors farsa, dom hade en asshysst spegel i ett av badrummen (Y)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0