Snart sängdags..

Men först vill jag bara säga GE MIG! omg vad söt klänning! Vill ha den i alla tre färger =( Haha. fuck me.. jag blir så galen så fort jag kollar efter kläder på nätet. Hatar att handla kläder irl men via nätet är det så mycket enklare ..fast så finns det aldrig någon storlek som passar där heller .. men jaja..
Anyway.. Provet gick nog bra, jag får veta om 2 veckor.. men jag tror att det kändes bra.. Dock den sista uppgiften (som jag tror gav fem poäng) så skulle jag räkna ut mass% etanol i vodka, jag fick det till 107 %.. Good one.. HAHAHA. så den skrev jag bara "fel" på.. försökte göra om den en gång till men det blev bara fel igen, jag såg vart jag gjorde fel dock men jag kunde inte finna ett jävla sätt att få det rätt..



och sen, angående wiktors bloggkapning! Det är faktiskt så att när vi satt i båten så var det inte _bara_ den stackars snubben (som inte var i vårt gäng) som fick vatten på sig. _alla_ 7 i båten förutom jag fick vatten på sig . Och jag var överlycklig. och samtidigt skitnervös för jag utsatte mig själv för en av mina värsta rädslor SAMT att jag försökte play it cool inför wiktors vänner (som jag träffade för första gången... ville inte make a fool out of me, vilket jag iofs ändå gjorde tydligen.. men jaja..) och när jag håller inne min nervousitet (stavning?) (eller ilska för den delen) så kan det hända att jag snappar..
Helt enkelt flippar. Wiktor fick en örfil i båten, inte för att han skrattade åt pojken, utan för att han sa en dryg sak till mig om min rädsla så jag inte hade någon aning om hur jag skulle reagera..



OCH JO, Kållorado handlar FORTFARANDE bara om skadeglädje. Och ja, jag skrattade. Jag skrattade av ren nervousitet ooooch för att wiktor samt håkan fick vatten på sig.. Så ja, elakt av mig.. men skadeglädje är lite av min grej, men jag tycker ändå inte kållorado är speciellt kul, bara för att det handlar om ren skadeglädje och inget annat typ.. :P



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0