Bröllop, bröllop, brölloooooop! :D

Åh. Fina fina Sarah & Oliwer!
De är det yngsta paret som jag vart på bröllop hos. Det var inte hela bröllopet egentligen, eftersom ceremoni i kyrka osv inte ingick, då de redan gift sig borgligt i belgien. Men fest var det :) Och mat. Och dukat bra osv osv.
För att vara ett så ungt par så kan man kanske tänka sig att de inte hade tänkt på allting? Det hade de. Allting var fint och fixat och iordning. Maten vad svingod och .. alla hade en bra kväll :)
 
Det kommer komma en hel dröööös med bilder (så fort jag fått dem via mailen..) och det är ändå inte alla.
Jag hade en jättekul kväll och jag fick äntligen träffa min nyfunna, fina vän sarahs familj. (det blev en konstig mening... lol) och det var lite sad och samtidigt kul att se en av mina bästa killpolare bli så pass vuxen att han gifter sig. Lilla oliwer? haha åh . Jag tycker så mycket om honom. Han har vart en total jävla nöt ibland då han bara inte KAN sluta irritera en . Som en bror kind of. Och alltid lika kul och dryg. :)

antar att jag börjar med att berätta om kvällens start helt enkelt..
Det var ute i uppgränna i en samlingslokal. Har ni någon gång vart i uppgränna? Utsikten är fantastisk. Fotade dock inte det, såklart... men drar en bild från google.
 
Det blev en välkomstdrink (alkoholfri eller alkohol, valde man själv) och lite mingel innan middagen. Samt att man placerade sin bröllopsgåva där de skulle vara och tog sin plats. Det var inte utvalda platser utan man fick placera sig vart man villle (förutom såklart brudparets långbord, där föräldrar och andra närstående skulle sitta) och jag placerade mig nära sarahs bror för att försöka få honom att känna sig välkommen. De pratar inte svenska såklart, eftersom hon är belgisk och så även hennes familj.
 

Till förrätt var det grön ärtsoppa, riktigt riktigt god! Jag gillar inte vanlig ärtsoppa men denna var mumsig! :D 
Jag failade dock lite. Spillde på min klänning. Hade gul klänning. Bravo.
Dessutom hann jag spilla röd/rosa på den under kvällen igen, då det var hallon i pannacottan till efterrätt.

Brudparet

Eftersom Sarah är från belgien så var det mycket öl och andra alkoholdrycker. Alltså öppen bar.. tror det dracks upp fem tequila flaskor under kvällen och en heeel del annan rolig alkohol.. Jag var dock nykter, smakade på några olika smaker av Jenever (smakade vanilj, hasselnöt, choklad, viol, körsbär, bär, och säkert några andra...?) och de var riktigt spännande. Smaken var awesome i början tills all sprit började smaka.. då var det bara starkt. men kan tänka mig att om man inte bara tar och smakar rent av den så blir det nog riktigt bra drinkar av den..
Dessutom hade de chokladmousse till efterrätt (man kunde välja det eller pannacottta, ihop med marängtårta med hallon i! :D) och det var väl kanske också belgieninspirerat iochmed chokladen?


De hade en svensk flagga på ena väggen och en belgisk på andra, det var väldigt finessigt tyckte jag.. dessutom satt det små skyltar med "WORLD OF WARCRAFT" på, så var WAR överkryssat och ditskrivet LOVE istället :') cute!
 
Öööhm. För att återgå till maten! haha.. till middagen blev det olika sorters fisk (lax, regnbågslax och någon annan) ihop med potatis och örtsås. Till de som inte gillar fisk så fanns kycklingpaj typ.
Efterrätten har jag redan berättat om..



Efter maten blev det tal och presentöppning av brudparet. Oliwers kusin höll tal och sen även jag.
Oliwers kusin håller tal
 
Presentöppning
 
 
Oliwers mamma Madde :D Hon har alltid vart en extramamma för många i oliwers umgänge. så fort man kommer dit så får man massa härlig glädje från henne och så gör hon alltid mat om man behöver eller hjälper en med annat :)
 
 
Efter presentöppning, tal osv så var det dags för själva festen :) Det anouncade toastmastern (hon fick reda på att hon skulle vara toastmaster tre timmar innan själva festen, hahaha! Lite oplanerat men det blev jättebra. Hon var jättetrevlig och snäll!)
 
 
Precis då festen startade så hade Sarahs pappa (som btw var jättetrevlig och go!) hämtat deras lilla Jack Russle som hette Uno :)

 
 
En hel del satt utomhus rätt mycket då de rökte, dessutom var det rätt skönt väder :) Här är jag och min fina fina oliwer! hahahaha, alltid ska han bära mig. Antar att han känner sig stark då ?;) hahah! nejdå. han är faktiskt väldigt stark..Där ser man btw hela min outfit också.. Gick runt i mina nya dojjor och jag klarade mig riktigt bra och länge (TROTS att jag var nykter! :D ) oftast kan man ju supa bort det onda, men det var inte alls så hemskt jobbigt som jag trodde :) 
 
 
Min fina bror hade också kostym :)
 
 
Även Stoffe var där :) Han är så snäll människa! Omg. Haha :) och stilig var han även i sin kostym! (ja, han är fett lång, därför ser bilden ut att vara tagen typ från hans fötter.. lols )
och NU när den laddades upp (har bara sett en miniverison på min jävla telefon innan) så ser jag hur JÄVLA KASS och suddig den är . fan . sorries. 
 
Här kommer en av kvällens bästa bilder! Hahaha! det är de två best buddies (de blev det under kvällen typ haha!) David & Hasse som har tequila race. David ser ut som en demon med citron i käften typ.. hahah awesome!
 
 
 
och en till av de bättre bilderna under kvällen :) Tha gang yoo! haha nej. men Sarah och hennes bror david, ihop med min bror och oliwer :)
 
 
wiktor blev sur för han blev utan puss ;) haha sötnosen ! dock var ljuset inte direkt awesome där inne så min kasstelefon fotade inte direkt bra heller.. Hasse hade sagt att endast han skulle ha med sig kamera för att då får man bilder på alla (så inte jag går runt och fotar alla utom mig som står bakom, och hasse fotar alla utan sig liksom) så det var en bra ide. Grejen var bara att idioten glömde kameran hemma, hahahahah! good work ;)

 
 
Sen avslutar jag med två halvsöta, halvsuddiga bilder på mig och Sarah :)
 


hade en riktigt fin kväll och alla var så himmla snälla och trevliga!
Dessutom kom pappa på slutet av kvällen (oliwer hade bjudit in honom men han kunde inte komma för han skulle iväg, men sen hade han glömt plånboken hemma så han var tvungen att åka hem igen och då kunde han lika väl åka förbi bröllopet :)) och det var mysigt dessutom uppskattade sarahs föräldrar det så de fick träffa min pappa.. Sarah har nämligen pratat mycket om mig till sina föräldrar och det förklarade dem :) snäll familj!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0