Tillbaks i "linkan"

fan vad fult ord linkan är.. men jag kan inte sluta säga det .. min vän säger alltid så.. och när man försöker vara lite käck och tjusig så blir det linkan. Vafan. TILLBAKS I LINKÖPING! Thats it :D

Ska ägna hela lör, sön, mån åt att städa upp. På tisdag kommer en fransman hit som ska bo med oss! :D Hur kul?! Jag hoppas det blir jävligt kul. Men jag är samtidigt jävligt orolig.. ufft!
 
När jag kom hem igår så hade jag med mig ett halvt flyttlass från att ha bott i jönköping i ca 2 månader. Köpte en stor tv med ljudsystem, köpte massa på gekås och ÖB, hade redan med mig en stor fet resväska och sen hittade vi lite saker i källaren som var mina när vi rensade där, så då tog jag med mig en till resväska, två stoooora feta kuddar, lite tavlor.. Sen har jag fått typ en kasse med kläder från olika människor och så hade jag med mig typ alla mina skor.. Och sen lite annan småskit som också tog plats..Samt en rätt stor bordslampa..

Det gick dock överraskande bra att få upp allt i lägenheten :) Wiktor, my man, bar det mesta. Svinbra.
Och efteråt så fick jag marängtårta med jordgubbar. OM NOM NOM! Ska snart ta en bit till frukost :) Har vart vaken sen kl 07 för att försöka ställa om till skolan...



 
Vi la oss runt 22 och det var faktiskt lätt att komma upp i morse. Skönt.
Föresten! haha ! vi åt blåmusslor igår :) Med vitlök+persilja+smör gratinering typ.. Svingott.Fast wiktors mamma gjorde dom bättre _men_ för att vara första gången (och att ha en "matgäst" som inte ens gillar musslor egentligen) så var det gott!
Jag åt en tallrik ihop med lite bröd. Nom! Fast konstigt hur mätt man blev.. det trodde jag aldrig..

Har hursomhelst en hel lista (typ ett a4) uppskrivet om vad som hänt mig i sommar så jag kan återge det i bloggen :) Ska bara komma till rätta här hemma och kanske fixa upp min dator t.ex. (sitter just nu på wiktors) innan det blir totalmycket inlägg igen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0