AMAGAAAD!!!

JÄVLAR vad längesen jag skrev. Jag hade glömt det!  Trodde att jag skrev nån gång runt den 21a december..
men inte.
Jorden gick iallafall inte under, great thing!

Förövrigt så tror jag nästan helt säkert att jag failade min fysiologitenta.. Det innebär att om inte zoomorfen failade före den så är det min allra första failade tenta.. jag väntar spänt på båda resultaten ;)

Hursomhelst.. Har ju vart jul och allt. Finemang! Jag befinnner mig just nu i helsingborg och chillar på gec, det är ett nätcafe typ.. Wiktor och hans vänner spelar HoN medans jag chillar (vilket jag nu gjort i 4 timmar haha!)

Letar efter en rygga på nätet just nu, funderar på dessa...
http://www.junkyard.se/Product.aspx?ProductId=1284&ProductDetailId=219644

http://www.junkyard.se/Product.aspx?ProductId=1284&ProductDetailId=219638

http://www.junkyard.se/Product.aspx?ProductId=33447&ProductDetailId=232214
(Kan inte ladda upp bilder eftersom det inte går att spara ner bilder på dessa datorerna på gec)

Imorgon ska vi dra till malmö :) Då får jag förhoppningsvis träffa Annika! Åh vad jag har saknat henne!
Där ska jag leta efter ryggsäck, skor och klänning eller någon partygrej.. Vi skulle tydligen gå ut här i helsingborg på fredag, surprise!.. Och jag har inte med mig sånna grejer.. Great. Har inte ens med mig en jävla tandborste eller deo/parfym ..Den neccesären låg i hundens bur som tyvärr glömdes hemma...Så hunden fick inte åka med, men vad gör väl det när jag är helt säker på att hon är i goda händer hos min fina farsa.. Han tar bättre hand om hundarna än sig själv faktiskt haha

Åh. ;( Nu saknar jag redan alla där hemma..
Har haft en helt uuuunderbar jul! Och juldagen med för den delen.. och idag också! haha herregud så mycket bra ;)

Ledigheterna började den 21a december för mig.. Jag gjorde min sista tenta och det gick åt helvete.. Därefter åkte jag hem, somnade stenhårt (och ASGOTT! wtf, så jävla sällan jag får sån underbar sömn..) medan wiktor fixade med hemmet inför våran avresa som skulle ske på kvällen..
När jag vaknade så städade vi vidare, jag packade även.. Och wiktor med.. Vi lagade mat och sen drog vi iväg typ..
22a och 23e december var mest bara stress. Stressa runt i affärer och hitta massa julklappar till alla och sig själv, dessutom köpa all mat och hinna med att träffa människor samtidigt.. haha herregud.

Jag hittade iallafall lite saker till mig själv från mamma.. Bl.a. en freebra (bh utan band), en handväska, en mössa och lite annat.. Från pappa köpte jag ett par hörlurar och ska även då köpa min ryggsäck..
Jag och mina bröder, ihop med wiktor, gick runt mycket i BR och letade leksaker till våra sysslingar när hasse visade mig en riktigt grym grej.. Stor jävla wolgksvagen (WTF?! stavning på det där!) husbil i lego. Fucking awesome.

Jahapp.. Nu ska vi gå från nätcafet.. beey...






Kommentarer
Postat av: Sabina

Tycker att den översta väskan var snyggast. DC-loggan tycker inte jag är så snygg så gillade inte riktigt den. Verkar vara schysta väskor annars.
Hoppas du fixar tentorna, alltid jobbigt med omtenta.
Jag hade också en rätt stressig jul, tur man kan vara lite ledig och softa efteråt.
Coolt med legobilen, en sån vill man ju ha. (Volkswagen stavas det ;) uttalas som f i tyskan och w som v så det blir typ "folksvagen", folkvagn på tyska helt enkelt :))
G

2012-12-30 @ 12:04:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0