AAARGH ! I feel lousy

Seriöst! fan alltså.. Har intre bloggat =( .. det är så kul att skriva.. men jag har gått i skolan 08 till 17 liksom.. sen försvinner tiden snabbare än man tror.. hemma runt 18 sen ska jag sova vid 22 .. middag mellan det och lite småfix sen jävlar så är man där.. sjukt!
Snart är jag väl 30 utan att märka det..

Hmm... anyway, whats up med alla andra? Kanske stressar lika mycket som mig hehe.. Idag går jag dock bara i skolan 10 till 17 och min buss går nu 09.18 så jag får skynda på lite här...
Idag har jag svinmycket läxor att göra när jag kommer hem från skolan, och imon går jag 08->17 och sen är det ett "hemma prov" typ.. som jag måste göra imon.. och SEN ÄR DET FREDAG :D wiie. Då går jag bara 10 till 15 tror jag.. och sen ska jag träna med wiktor hade jag tänkt.. eller iaf på samma ställe, men absolut inte samma saker.. hehe..

Hmm.. ja, thats all folks typ.. Har försökt börja sätta mig själv på träning minst en gång i veckan nu.. och det börjar då på fredag.. sen nästa fredag så hoppas jag att jag kan gå till sjukgympan... ja på tal om det, jag ska ringa henne nu med under dessa dagar..hmm.. ja.. träna behövs nog. BTW. det ser ut som FAN här hemma -.-
disk öööööööööööööööööööööööööööööööverallt... urgh. Men så blir det när man inte är hemma och min pojkvän får svinont i ryggen av att stå över diskhon och diska.. han gjorde det igår lite.. diskade några pannor. sen la han ner. Luktar illa här hemma.
men kan inte direkt klaga. jag har ju inte heller gjort något, men jag är iaf inte hemma hela dagarna..
Igår gjorde han btw världens yummat till mig när jag kom hem. asbra timing också :D wiih

Blev fisk och potatis och .....sås .. alltså såsen var egentligen smält smör, men.. typ.. "uppdelat".. vet inte vad det heter nu bara för det... aja.. skitsamma.. gott vare iaf!

men nu måste jag gååååå.. crapper. här får ni en liten söt bild :D


Eller okej. kanske inte så söt.. men det blev den första bästa, beeey!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0