Grattis söta MC!

Hej hej. Jag mår bättre idag men är fortfarande sjuk. fortfarande ont i halsen och huvudet, feber till och från, men framförallt jobbigast är att snora, nu är det inte så illa längre men det är fortfarande jobbigt..
 
 
Hursomhelst, igår fyllde min fina vän MC år :) Hela 20! GRATTIS! :D
Jag tänkte gå på hennes kalas men det blev inte av, kände mig inte så bra alls igår..


Dock började dagen bra :) Vädret var fint, jag var vaken och pigg, tog lite panodil osv sen sa kirsty att vi borde åka till piren och äta glass :) Passade awesome eftersom jag även skulle till stan för att handla en present till mc :)
På stan så kändes dock allt värre.. glassen gick ner and all men jag mådde inte direkt bra.. solljuset gav dessutom ännu mer huvudvärk-effekt tyvärr..vi gick in mot stan efter pirenglassen och sen letade jag present.. dock kände jag bara att jag mådde sämre och sämre, så vi bestämde oss för att åka hem istället..
 
 
väl hemma så chillade vi och packade till att åka till mamma.
och sen käkade vi här. ASGOD jävla lax <3 nomnomnom!
Börjar bli tillräckligt pigg för att blogga igen iallafall :) Jag har saknat det lite, men varje gång man försöker när man mår piss så bara får man dumma tankar och skriver dumma saker, helt onödigt. eller så får man ont i huvudet så man slutar innan man börjat ;P
 
 
jaja.. maten var svingod.. därefter chillade vi lite här hemma hos mamma och åkte sen för att hämta tobias (wiktors vän som ska vara här ett tag)  men jag hoppade av bussen hos pappa för att fixa iordning lite grejer.. wiktor och kirsty åkte mot stationen och sen mötte jag upp dem på bongo där de satt för en öl. sen ville kirsty ha en till öl så då blev det harrys och sen åkte vi hem. By that time hade jag så jäääävla ont i halsen att jag ville dö. dessutom ont i huvudet. men ah. sen kom vi hem runt 23 och somnade.


 
just nu sitter jag och wiktor hemma hos mamma och chillar, jag ska snart dra iväg till stan för att träffa upp sarah och gå till SFI med henne :)
dagen (morgonen) har vart bra. jag vaknade 07, men gick upp 08. sen blev jag trött, så la mig 09 igen i soffan.. vid 11 vaknade jag och började göra mig iordning typ..
Nu ska jag fixa lite till sen drar jag, byyye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0