Undermän

Såg teatern undermän med Wiktor idag :) Den var bra. Inte direkt teatrig, mer akrobatig. Det gillar jag :) .. jag var sjukt nöjd.. awesome! Sen kom vi hem och gjorde hasselbackspotatis, entrecote och hemmagjord bearneissås (Omigosh så mycket godare det är, och man tror aldrig att det är värd tidsslöseriet, men det är det fanimej :D).. it was yummiieeeh!.. Nu ska jag sova. Btw! tentan idag blev en trea tror jag, inte bättre tyvärr, men jag är nästan helt säker på att jag får en trea, annars blir jag fan chockad.. det skulle suga. och bara med typ en poängs marginal eller liknande... urgh

aaahja. och tentan i torsdags gick bättre tyckte jag, så den vet jag att jag får en trea på..

nu ska jag sussa kudden .. Har börjat spela in hjärtat idag med btw.. första natten nu, av sju stycken.. får se hur det går att sova :) Berättar som sagt om fre->måndag sen :)



bild från förra gången jag hade en.. Nu använder man bara fem elektroder och alla är i samma färg bl.a. sen har manicken blivit ännu lite mindre (första gången jag fick göra det här var jag runt sju år och då fick man gå med manicken i en ryggsäck.. stört ^^ men aja.. sen kan man duscha också vilket är gött..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0