att slå under bältet

Jag hatar när folk slår på känsliga ställen. Nuddar någon painful spot som folk inte har med att göra. jag förstår ATT folk gör så, antingen för att provocera, få en reaktion eller bara av ren dumhet.. men vad jag hatar med det är att jag aldrig kan hantera mig själv när sådanthänder..

då blir det precis som när jag får mina äkta äkta äkta rage, allt bara kommer på en gång. oftast jobbiga, ledsamma och personliga saker. vilket gör saken svårare att hantera än massa ilska.

jag hatar folk som gör så.

borde sovit för längesen. men jag hatar att sova ensam.

fyfan vilken pissdag det kommer bli imorgon............. i can feel it already. Fyfan vad irriterande. min pluggvecka har gått så jöävla bra hittills.. Från onsdagen när den började... men nu kommer jag säkert hamna i något fucking miffostadie som förr när det var massa tentor.. Wiktor var borta hela dagarna (och kvällarna, mentalt eller fysiskt), huset var kaos, läxorna var overwhelming, mitt psyke var helt fucked up utan direkt anledning och jag var livrädd för mitt liv och massa andra onödiga orsaker.

oroade mig för allt. Ingen hade heller förståelse, för ingen ville lyssna, förutm pappa iochför sig.. men han  vågade jag inte vända mig till,, det var först när han kom till mig som jag visste det.. de jag vände mig till ville inte höra och de som faktiskt hörde, de förstod istället inte...

jag önskar att min hund kunde vara lite smartare så hon kunde vara här i sängen, istället för på golvet, och mysa och trösta mig, istället för att glo helt tomt upp mot mig och ligga nere på golvet..

finns det något tillfälle att må dåligt på så är det fan inte bland 3 tentor och 1dugga och 2 inlämningar/redovisningar.. fast kanske lite pga stressen sm jag reagerar så starkt? jag tro iofs inte det... tror det är för att jag är en mycket känslosam människa, med mycket åsikter och erfarenheter och har synvinklar i mitt unga liv som inte alls många har sett...




just i denna minut känns livet lite som en penis.. hårt och fult... skulle vilja sätta in ett orättvist, men en penis kan väl inte vara orättvis............... aja.. nu kan man ju undra  varför jaghar en penisbild på datorn.. det var någon gång när jag och josefin diskuterade om något, så skulle vi undersöka det, och googlade för att få information.. minns inte vad vi snackade om.. men det var iallafall något med utseendet eller sådör.. så laddade vi ner några pedagogiska foton, and thats the story..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0