Grannungarna..

Här är mitt sista inlägg för dagen. Ska svara på kommentarerna dock men den drar jag upp imon, som tidsinställt på morgonen..
Jag har precis vart ute i en timme med hunden för att barn på gården ville låna henne. Han som kom var dock väldigt mycket för ung för det och då bestämde jag mig för att hänga med ut istället.. Det gick hyfsat bra.. Men jag kände mig inte riktigt lugn med det.. En tjej var jätteduktig dock och henne kan jag tillochmed låna ut hunden till utan uppsyn, hon skulle aldrig lämna ifrån sig henne eller låta något hända donna.. Hon använde tillochmed ett så sofistikerat ord som "djurplågeri" när hon berättade om hur man inte skulle behandla djur ..

De andra verkade inte ha någon direkt koll. Sprang runt och alla försökte få donna att lyssna eller sitta, men när fem pers säger olika saker så är det svårt för vilken hund som helst att förstå, men kanske ännu värre för min tröga lilla fina vovvsing <3..



Fick även höra att de trodde jag var runt 11 år och absolut inte 21.. Sen hade jag cancer och höll på att dö, då skulle grannen få min hund, hade hon sagt.. men det var såklart en lögn av henne.. Kids, you know.. Men jag förklarade för de allihopa att jag inte hållerpå att dö och jag absolut inte lovat bort min hund.

Jag hoppas att de blev nöjda.. Men att de förstår att man inte kan beté sig hur som helst med ett djur.. Och så sa jag att "ni är nästan för unga allihopa, man måste vara lite äldre" men då blev dom såklart helt fixed med åldern, och inte med själva "vuxentänket".. så när jag sa att "hon skulle få låna henne, för hon förstår hur man gör"så blev de småsura och sa att "jag vet också, jag har haft hund" osv osv.. det är synd.. och jag vet inte hur jag ska ställa mig till det..
Jag vill inte vara elak men inte heller låna ut henne som hon vore en docka..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0