Grillen är smokin' hot

och jag är svinduktig på mitt lilla botanikplugg :D Känns svinbra! just nu gör jag klyftpotatis i ugnen medan wiktor grillar, nice nice!

Håller på att samla alla kommentarer i ett inlägg och svara på dom.. Kopierar först in alla i ett .txt- dokument för att sen radera allas emailadresser och ipadresser, sen skriver jag i svar och kopierar in hela skiten här.. och jääävlar var mycket det är.. hahaha.. har inte svarat på kommentarer sen november 2011! illa! så nu ska jag verkligen göra som jag sagt.. svara en gång i månaden, då slipper det gå så trööögt varje gång jag ska svara på dem..

Som min växt helt enkelt. varje dag jag vattnar den (en gång i månaden, slutet) så svarar jag helt enkelt på kommentarer på bloggen, borde väl vara lätthanterligt och en bra regel?

jag längtar såååå efter mat. Fast jag redan ätit en middag idag ;(.. åt rester från igår när vi gjorde ungstektfalukorv och potatismos.. Pappa har lärt mig att göra en sån fantastiskt asgod röra till att ha mellan falukorvsbitarna och den blir fan alltid svingod.. haha..

Sitter btw i en tunn vit klänning idag, så inget pojkigt idag, men jag har ingen bild ^^ ni får en bild på mig i en annan klänning istället.. ;D


ärligt talat?!?!? Letade runt som FAN i alla mina mappar.. hittade från nyår (som jag redan visat fleeera gånger) att jag hade en klänning men fan INGEN annan stans förutom i en gammal bröllopsmapp! herregud. jag borde använda klänning oftare. eller fota mig när jag faktiskt har en.. omg.
Det här är på ett bröllop, jag dansar med brudgummen (säger man så? ..)

men ah.. sjukt.. nu är snart potatisen klar(letade bild i flera minuter.. hahaha!) men jag tror och hoppas att jag hinner skriva ett inlägg till senare ikväll :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0