Icke camilligt?

alltså.. måste erkänna en sak. Jag har lääänge länge tänkt på att tatuera mig. Men jag har aldrig hittat ett tillräckligt bra motiv. Trodde jag hade ett.. Hittade en som skrivit "Dad, I love you" på vänstra skulderbladet allra längst upp mot nacken typ..

men jag kände mig inte nöjd. Tänkte framförallt på en sak och det är att jag inte har med alla i min familj. Dessutom så kände jag att det hade vart jobbigt för min partner (vem det nu än hade vart) varje gång man har samlag och behöva se det där kanske?
 (Och ni behöver inte bli all blushy över det jag skrev.. 20 år, kvinna, klart jag har pippat. )

a
aaanyway. Sen.. tänkte jag. men okay, vi är fem i min familj. om man bara räknar människorna. Och då är det simpelt med t.ex. en femkantig stjärna, men den vill jag inte ha, liksom TRUELY på mig  ända tills jag dör. Och jag vill dessutom ha med mina två hundar som familjemedlemmar. Men då vill jag även ha med donna? och vart ska jag stanna? HAHA..

Simplast vore nog någon text som inkluderar ordet familj. Och jag har tänkt på några stycken.
Vet dock inte vart jag ska placera tatueringen än.. Och det blir om ett tag eftersom jag faktikst måste ha pengar till det..



men mja, tatueringar har jag gillat ett bra tag, men jag har inte vågat göra dels för att jag ev. ska ångra mig, dels för att det sägs att det gör SVINONT att göra magnetröntgen med tatueringar (och eftersom jag gör det 2ggr/år typ, så känns det lite ovärt) och dessutom dyrt och framförallt största anledningen: inte hittat rätt motiv och rätt plats för den..

Egentligen hade jag önskat att jag kunde ha en hel sleeve som är färgglad och många gamla klassiker från supernintendot och lite annat som satt sina spår i mig, men det är bara inte jag. Jag är tyvärr inte tatoo-tjejen orvar.. Så någon liten fin text, sure. Men mer? nejah.. vet inte. Kanske vill, men jag vill även ha kvar min.. "vanlighet" helt enkelt..

tänk btw om man blir beroende efter att man gjort en? .. äh. neh.. Och insåg just att ajg inte alls vill ha en sleeve.. blir så mycket på en plats :S..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0