Så skönt att vakna

till något hem som inte är dödens varmt som igår. Och så skönt att vakna till ett mjukt täcke som omsluter en än att vakna alldeles svinvarm. Nu klagar jag på solen låter det som, det är inte min mening. Jag bara hatar att bo högst upp eftersom ALL VÄRME samlas där.. jag blir helt matt i huvudet och kroppen. Orkar ingenting.. all min energi bara sugs ut.
Nu kan jag tillochmed sitta och dricka te utan att svettas ihjäl.. feels good.

aja. idag ska jag fixa lite presenter.. btw så fixade jag det för ett tag sen till mina bröder och postade ner 2 trisslotter, kindermaxichoklad-box och ett grattiskort :)
Igår fick jag ett paket med "lite kärlek" från pappa :) och för någon vecka sen fick jag ett brev från min älskade vän kirsty. Det är så mycket roligare att kolla posten nu för tiden haha!



Idag ska jag posta iväg en till sak, vet inte riktigt vad än dock..
Igår ringde min farmors syster och det var supertrevligt :) Hon var så glad som alltid och det känns så jävla gott. Jag vill också vara en så glad äldre dam när jag blir stor ;D
Började även sakna min farmor igår när jag pratade med hennes syster. .det var lite jobbigt meeeen man får väl hälsa på efter nästa vecka :)

Min dag kommer återigen bestå av plugg och jag vet inte riktigt hur mycket eller av vad, men jag tror det är mikrobiologi idag..Imorgon är det valfritt (blir nog botanik, för jag fattar iprincip nada av det..) och sen är det 4 dagar mikrobiologi, därefter är tentan i det. Samma dag ska jag plugga botanik och tre dagar framåt sen är den tentan.
SEN ÄR DET SOMMARLOV :D wiiiie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0