Work out!

Hehu hehu hehu ! Wiktor tränar nu (eller precis hemkommen, är ett tidsinställt inlägg) och jag gör botanik.. feels goooood! jag ska vara borta och plugga hela dagen idag igen (igår gick btw asbra! :D woho! )
och btw, i morse när jag var ute med hunden så kollade jag upp det där med igelkottarna.. Men det SJUKT AWESOME var att jag berättade för wiktor i morse och han sa "men det måste vara samma som jag såg då, dom i busken?"

"nä, mina var under containern där borta *pekar*" "ja men duh, busken är ju precis jämte..."
jaha.. så vi gick iväg i morse när vi var på hundpromenad och kollade både på hans och mitt ställe.  Mitt ställe var helt .... fullt med massa nötter, fruktbitar osv.. De hade tuggat sönder en soppåse som var full med sånt och så hade de ätit utav det.

Wiktor hade dock undersökt hans ställe lite mer och visste att det fanns ett igelkottbo där.. det var som en liten tunnel in i lövhögen.. haha SÅ JÄVLA CUTE!!! awesome! hoppas dom har det mysigt där inne nu och fortfarande lever.. så får vi se om det kommer små kotteungar. men jag insåg en sak, föder inte dom på hösten egentligen?
Anyway så hoppas jag att dom har det fint i sin lilla håla :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0