Helg. Sugminjävlapung

haha seriöst. Fucking fittdag. jag hatar allt. framförallt när min planering skiter sig pga någon annans handlingar. hade aldrig vart sur om jag inte vaknade mitt i min eftermiddagssömn, och vanligtvis hade jag inte ens vart arg över det, bara jag inte redan hade ställt in min hjärna att "jag ska sova tills jag vaknar, sen har jag tid att plugga, skönt. det är helg"
Men nu?! FUCK DET seriöst. Jag väcks och lackar ur, då lackar wiktor och hela grejen var HELT JÄVLA onödig.. att bli väckt blev helt plötsligt worth shit eftersom wiktor inte ens vill göra något, nu när jag ändå var vaken (och sur). DÄREFTER så pallar jag inte med skiten med att ligga och försöka somna om, då går jag upp och inser att NO FUCKING WAY att jag tänker plugga idag. Hela min jävla planering är ruinerad, FÖR VAD?! Ingenting. Fucking värdelöst. Nu tänker jag sitta vid min dator hela jävla dagen tills jag tröttnar på det och somnar . Jävla fittdag.

Och ja., varsågoda, läs min all so very happiely blogg.. Nej. Jag är inte alltid glad. Fuck you om du tänkte klaga, annars är jag nöjd.
 
nej. det är jag inte alls. jag hatar. och jag tänker fortsätta hata tills wiktor iallafall ber om ursäkt över att han väcker mig och sen inte vill något med skiten. som en jävla barnunge eller en irriterande katt i sängen typ.. wtf liksom. visst att man väcker någon, nån kan bli sur, shit happens. MEN ATT FÖRSTÖRA HELA MIN DAG och sen ÄNDÅ inte ha någon plan med skiten är FAN INTE OK.
 
 
och ja. jag är hatande atm. Men ENDA anledningen till att jag gick upp var för wiktors skull. det är inte direkt som att jag hatar honom på något sätt, jag hatar att han gjorde så, att han väcker mig och sen inte vill göra något.. allvarligt .. wtf.

Jag gick upp bara för att jag tyckte synd om honom som ändock vart uppe ensam i 1h40 min (då jag sov) men ändå köpte jag inte grejen eftersom jag klart och tydligt sa "låt mig sova tills jag vaknar, sen kan jag plugga och sen kan vi se på serier, blir jättebra plan" men det gick ju tydligen inte...
Så fine att jag är jävligt hating i min text, men det är inte MOT wiktor. jag älskar wiktor. men seriöst ..hela grejen känns bara så jävla.... onödig? JAg hatar onödiga saker..
 
 
men som sagt....
 
 
så nu ska jag sluta hata. men jag tänker ändå inte leka glad . tänker bara inte vara arg. neutral is my thing bitches...om jag inte hittar massa fina klipp på fina roliga hundar dvs. då kan jag bli glad. så. bey. leta utube
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0