Måndags och tisdags :)

hej hopp! har massvis att göra idag och ska sätta igång med det alldeles strax.
Igår så var jag i skolan i typ en  värdelös timme (världens mest onödiga jävla seminarium, som dessutom var obligatoriskt) då vi skulle få ett föremål i vår hand och beskriva det för klassen utan att de visste vad det var eller att jag visste, man var bara tvungen att beskriva det man kände. Wtf.

Anyway. Efter det så kom pappa hit :) Skulle till hjärtläkaren igår och det var väldigt informativt och intressant.
Jag fick reda på en hel del.. men kanske glömmer vissa saker (har allt på ett papper ute i köket men jag är alldeles för död för att röra mig dit efter att ha gått upp i trapporna till lägenheten hahah!) men ska försöka få med allt.
Dels så fick jag prata om mitt TIA-anfall som jag fick 18augusti och det tog som självklart på allvar och skulle då skicka en remiss till nevrologen (stavning på det där? XD) samt att jag ska tillbaks till kardiologen i februari någon gång för ultraljud + träffa min läkare. Dessutom skulle de köra ytterligare en remiss ut till "övervaknings-grej" sådär med en bandspelare i 24 timmar och inte en vecka som sist.
 
 
Såhär blev min rygg efter att haft maskinen i en vecka ;P
 
 
och sen skulle de även kolla upp om städhjälp från landsting eller distrikt eller hur det fungerar så jag kan få hjälp med det.. Och angående waranet och mina tänder som måste fixas så sa de till mig att det är riktigt lätt att bara sluta waranet om de på waranmottagningen hjälper mig, och sen såklart göra det där ingreppet med tänderna och sen börja med waranet igen så det kändes skönt
Hon sa dessutom att mitt hjärta aldrig någonsin kommer kunna bli bättre, den muskeln är liksom förslappad och kommer inte kunna återbygga sig nånsin (vilket jag trodde) men det viktiga är ju såklart att det inte blir sämre :)
Så det var en liten bummer men det störde inte mig eftersom hon också sa att det såklart inte var HELT KÖRT att skaffa barn (som jag också trodde) även om det såklart är stor jävla risk, massa mer komplicerade saker att tänka på och betydligt fler besök till läkare och kvinnoklinik osv osv men det stör mig inte det minsta. Jag gillar dessutom sjukhus.
Som pappa sa. jag fixar graviditeten och "förlossningen" (eller i mitt fall då kejsarsnittet) sen fixar man resten som en familj. Min partner, mina föräldrar, mina släktingar och syskon. Självklart får jag hjälp. Det är ju inte bara en graviditet man måste fixa om man ska skaffa barn, man måste ju inse investeringen. minst 18år av bus, lek, ansvar och disciplin liksom.. det är inte bara att vara gravid och att ploppa ut dom som är en påfrestning fysiskt, utan även faktiskt att vara en mamma.
 
Efter att jag kom hem så fick jag räkmacka som wiktor hade gjort :D Yumyumyum! Vi disskuterade såklart vad
kardiologen sa osv osv.. Sen pluggade jag duktigt och därefter spelade jag sims :D Miwh! mysig bra fin enkel dag!
 

Och i förrgår så var det också lite skola som vanligt men sen var jag typ.. halvt barnvakt åt grannungen, hon var iallafall här väldigt mycket och lekte med vår söta hund :) Samtidigt så bakade jag och wiktor bullar(som såklart tog huuuur lång tid som helst.. men vi fick 80st sen tillslut ;D).. Och kollade på några avsnitt av game of thrones..Nice nice!

Men eftersom jag har slappat så mycket dessa två dagar så ska jag göra ett stormryck idag av viktiga saker. Var just i affären och köpte senap samt hämtade ut min bok.. Och innan dess var jag i skolan på föreläsningar och även så fixade jag lite med csn/registrering och linköpings universitets-kortet typ... Men nu efter bloggningen blir det bara viktiga och faktiskt rätt kul saker.. och idag lagar jag middag :D Blev sugen på broccoligratäng och jag vill göra den själv så jag vet att den blir som jag vill ha den haha!
 
japp! thats that liksom ;Dnu måste jag gå

Kommentarer
Postat av: nej

http://thepiratebay.se/torrent/6084695/MICROSOFT_OFFICE_2010_EXCEL_X64_%5Bthethingy%5D_

2012-09-05 @ 14:39:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0