(och ja. Efter rage kommer förklaring)

Ehm. Ja.. I det förra inlägget svarade jag på veronicas kommentar, bl.a. sen skrev jag ett JÄVLA LÅNGT inlägg om helgen, om att jag skulle skriva tre inlägg idag ( det som jag skrev, ett om maten och ett om blondinbella) om att jag inte kommer kunna ha min telefon på på lördagen, att vi ska lämna bort hunden hela veckan och vi ska till helsingborg. Sen skrev jag även om min dag. MEN NEJ FUCK DET DÅ, jävligt fittgt! Fan inte konstigt att man tröttnar på att blogga när SKITEN INTE FUNGERAR NÅN JÄVLA GÅNG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

och nu tänker jag inte heller skriva mitt inlägg om blondinbella för jag är fucking lack och BRAGGH"FEHG!!!
Hursomhelst var det inget bra om blondinbella ändå. och atnar att jag har hatat tillräckligt ändå. Men mitt mål med blondinbella texten var iaf att om man har NÅGON som helst jävla kritiskt tänkande så måste man väl fan fatta att hon är en slingrig jävel? Och förstår inte hur man kan gilla en sån människa som jag tror att hon är innerst inne..
Vem fan gör som hon gör? Skriver skit om en praktikant, stänger av hennes blogg och sen säger "det var bara för att skrämmas" jA FUCKING brilliant,förutom att du borde vara proffessionell, din bloggportal borde inte radera bloggar som skriver skit om dig. Herregud. Nord Korea style.

och inlägget skulle vart mycket mer "peka på fakta" och disskutera kring meningar hon skrivit som motsäger sig själva mm. men nu orkar jagi nte som sagt. Så jävla tröttsamt när skiten inte fungerar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0