Helgen hos Kirsty

 
För en gångs skull börjar jag med en bild! Här är jag .. 13 bast? 14 max.. Jag sitter hos kirsty och som vanligt har jag en fucking hilarious time!
Helgen hos kirsty gick tyvärr liiite väl snabbt.. Kom dit (försenad typ 30 min?! Inte likt swebus...) runt 21 på fredagskvällen.. Vi gick ut samma dag och det var väldigt trevligt.. Runt 23 tror jag vi kom ut, till La Coca som de kallade det.. En mysig liten bar med skön miljö.. Efter det gick vi till Morfars som var smockfullt men också trevligt.. Däremot HERREGUD VAD mycket jävla klängiga dudes?! Alltså jag skämdes åt dom typ.. Och på RIKTIGT nu. Vi var tvunga att Putta bort folk och seriöst säga "nej!" flera gånger, som om dom vore jävla hundar.. Herregud.
Kirsty som vart ute vääääldigt mycket mer än mig (och i hela världen typ, tillskillnad från mig) sa att detta var det värsta tillochmed hon har vart med om. Seriöst HELT jävla sjukt. Urgh.
Vi gick även till B&B i halmstad med och där var det värst.. men yeye..

Sen på lördagen hade vi en jättemysig dag ihop med kirstys familj.. började med att vi gick ut på stan ihop med hennes kusiner och föräldrar, rätt länge var vi ute och jag slösade massa pengar.. heh ! det var rea på Ur&Penn samt att jag hittade massa presenter till allahjärtansdag till mina nära peepz..  Därefter åkte vi hem till kirstys familj och deras grannar.. Supertrevlig barnfamilj :) Ungen där hade en jäääkla massa ascoola transformersleksaker.. Och nu vet jag vart jag kan köpa dom :D (but im not telling you guys! )
Sen käkade vi god middag, drack vin (inte jag, men de flesta andra) och spelade TP långt in på kvällen. Därefter vandrade vi hem till kirsty och somnade.. På söndagen åkte jag hem tidigt och thats about it

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0