Visit på sjukhuset igår

Tjoho! Sitter här och pluggar lite smått, börjar vid 13 idag.. Men har redan vart nere i stan för att fixa mitt busskort som jag tappade igår, så det löste sig jättefint.. Så himmla skönt!

Igår kom jag hem 19.00... fyyyyyyyyyyyfan vad segt . Seriöst. haha.. Fick tid på sjukhuset kl 15.30 efter att jag hade ringt och sagt att mitt ärr läckte igen.. De blev oroliga och gav mig en tid direkt.. Det har ändå gått 3 veckor sen operationen liksom, man kan ju tycka att det borde sitta ihop..... Så kom jag dit, det första läkaren sa var att de förmodligen måste ta bort hela dosan eftersom det förmodligen var infekterat..
jag kände bara "NOOOooo!"
För seriöst . det vore bra att ha den där över några år så jag kan dokumentera när det gör sådär fruktansvärt jävla ont.
Jag förklarade att det "idag" (alltså, igår) hade börjat göra ont och läckte igen, men "igår" (förrgår) var allt bra och jag kände att "ja jävlar, det här kommer nog bli svinbra, det gör inte ont, jag kan röra den, den sitter fint och det borde snart vara läkt".. men sen dagen efterså blev det ju som det blev...
Så... Jag berättade hur jag kände, att jag inte haft ont innan osv.. Sen drog han bort plåstret och det var rätt jäkla rött runt om, som om det vore inflammerat.. Men då sa jag att det kan bero på plåstret eftersom jag har en rätt känslig hud.. Han sa "aa vi får se" och tvättade med sprit och rengjorde..
Visst, det sved lite men det var överkommligt.. Sen tittade han på ärret och försökte trycka ut vätska där det var lite öppet.. Ingen vätska kom och resten av ärret såg bra ut, men han var fortfarande väldigt orolig över ifall det var en inflammation eller inte..
Så han hämtade nån snubbe som kunde ännu mer och han bedömde det som att ifall vi tar ut den så är det ett förhastat beslut och kan vara onödigt, men däremot om det är en infektion så är det ju såklart farligt. Men han tyckte istället att jag skulle käka penicillin och ha en uppföljning om några dagar samt återigen efter ännu fler dagar..
Så det fick det bli (Y)!
Skönt, för jag var inte mentalt inställd på att skära upp mig och ta ut dosan .. ahaha



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0