Björk och Räkningar

TJabba! Sitter och lyssnar på Björk samtidigt som jag försöker betala alla räkningar.. Igår var den fattigaste dagen enligt statistik, många är väldigt fattiga just 24 januari .. Jag var rikare än jag någonsin varit typ.. Får 13 000 ish av CSN (vanligtvis får man 8000 om man lånar max + får bidrag, men eftersom det ofta är mer utgifter i början: typ studielitteratur... så ger dom extra först och mindre sista månaden).. och ja. .det var nice haha!

Eftersom det är helg nu så ska jag strunta i att hålla sovtiderna, jag ska plugga som fan. Läsa minst två kapitel idag på miljövården, sen fortsätta med ytterligare ett kapitel imon och även ett i evolutionen.. Så 2 kap / dag hade jag tänkt ungefär.. Och sen allt runt omkring det med.. Diska, laga mat, duscha, fixa bankärenden, vika och hänga tvätt (min duktiga sambo tvättade idag 06-11 men vika kan han inte ^^), små uppgifter i skolan m.m.
Såå .. Fullt upp. Kafferace blir det nog i helgen.. Fy haha! Känner mig redan trött av att tänka på det, men ja.. Som sagt. Kaffe!
Och när jag läst ett kap brukar jag ofta lägga mig 30 min så allt hinner landa och dirigeras upp i hjärnan haha.. (och för att jag vill sova :$)
 

Björk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0