Godmorgon?

Nej. Jag är sur. och dessutom gick jag upp för över en timme sen men ändå.
Både jag och wiktor har sovit asdåligt och det kanske inte är så konstigt eftersom han hela tiden inte kan sova på nätterna (förmodligen för att han lägger sig för tidigt......)
Jag själv, som också lägger mig samma tid, somnar. Kan det kanske bero på att JAG GÅR UPP I TID OCKSÅ?!.. herregud.
Jag tror att jag sover i gästsängen inatt och imorgon också. Jag måste få sova som jag vill, annars kommer jag aldrig palla skolan.
Det är så irriterande. Båda mina förhållanden har haft samma issue med sovandet, så man skulle ju kunna tänka sig att faktorn är mig.. Men det är aldrig jag som fuckar ur... Förutom just när mina partners ber mig vara uppe hela nätterna.
Fyfan.
Neh. Sömn är viktigt för mig och jag tänker INTE ha ytterligare år av fuckedupedness av sömn. Förr kunde jag ändå köpa det med tim eftersom han hade sin narkolepsi men nu handlar det mest bara om att w gillar att sova..och det gör väl jag med, men jag förstår också viktigheten i att ha en bra dygnsrytm..
Så det är vad jag ska skaffa mig igen. Ensam. I en separat jävla fittsäng. Och nej, jag gillar inte idén men seriöst?!
Det har fan gått på förlänge. Verkligen förlänge. Typ sen i september utan att överdriva.



Hursomhelst så ska vi på teater idag :D det ska bli kul tror jag..
Blir familjen addams, intressant :D.. och innan dess ska vi laga mat, fixa med mathemsidan, städa undan, gå med hunden, jag ska beställa böcker och skriva in det nya schemat i almanackan samt rensa datorn och spara allt på en extern hårddisk (Y)!

meeen, allra först ska jag ta mina piller.. Jag är egentligen glad idag, så sorry för att det låter så negativt där uppe..
Jag önskar att jag kunde sova nu, och då tänker lata jävlar"men sov då?" JA VISST för jag har ju inte miljoner andra saker att göra? Dessutom har jag redan sovit 8 timmar vilket är mer än nog egentligen.
Även om det blev ett break på 1,5h mitt i natten så är 8h tillräckligt..
Förresten så råkade jag just trycka på publicera utan att mena det, så nu får det bli som det blir.... Ifall någon följer via bloglovin så ser de inte den senaste updaten annars.. såatteh. detta får duga :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0