Uppe tidigt

Idag gick jag upp 9.30 fast att jag börjar 13.00.. Varför då? kan man undra. Jo. För att ringa massa viktiga samtal till tandregleringen, ungdomsmottagningen och hjärtcentrum..
Hjärtcentrum ringde jag först, för att fråga lite om den där minioperationen.. Fick inget svar. Dom hade en telefonsvarare som tog telefonnummer,sen skulle de ringa upp runt 16..
Sen ringde jag UM, där hade dom telefontid 09.00 till 10.00.. Jag ringde 10.02. Perfekt. haha. Sen har dom även öppet 16 till 17. Så jagfår ringa dom runt 16 också..........
Tandregleringen däremot fick jag faktiskt tag på, meeeen det var först efter att ha försökt några gånger via växel, sen på egen hand, då sa dom "vi är inte inne just nu, kommer tillbaks runt 10 och 10" på telefonsvararen. Jag ringde kl 10.09......HAHA..  sån jävla otur har jag alltid... Sen ringde jag 10.12 istället. Då var dom fortfarande inte.. 10.15.. Nej.. 10.17, jaa! :D

och NU har jag dessutom hunnit ta mina piller och rensat lite i kalendern, skrivit upp nya saker att komma ihåg och utöver det så har jag packat ihop lite till skolan.. Nu ska jag ägna sista timmen, innan jag börjar fixa allt till skolan, till att förbereda inför seminariet som vi har kl 13..(ja, jag är väldigt organiserad med kalender... Jag måste. Jag kan inte ha ett liv utan min kalender typ..)

Bild som hittades mha Ecosia (Y)!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0