Underbar dag!

Hej alla!
Idag har det vart ca 20 grader i helsingborg, inte tipptopp meeen eftersom det inte blir bättre än så så gick vi faktiskt ut till havet och solade nyss, wiktor hoppade även i det iskalla jävla havet.. urgh.. haha..
Men dagen började bra när vi gick upp kl 09 och vandrade med vovven, tog en bagel på sveriges FÖRSTA bagleshop! Alltså ALLVARLIGT det är så jävla gott med bagels! Jag tog en naturell bagel med naturell creme cheese på, men tyvärr fanns inte en vanlig bagel så fick en sesambagel men den var svingod också. Wiktor tog en sesambagel med örtcreeme cheese och sen mexikansk-kryddad kyckling ihop med lite sallad och dressing. Sviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin gott jag skämtar inte. Är ni i hbg nån gång så passa på :) Speciellt ni osm gillar bagels sen innan
 
 
Jaja, utöver det så har vi träffat Bev och fixat lite med källarförråd som skulle tömmas och delas upp :) Gick smidigt och var faktiskt rätt kul.
Ikväll ska jag testa rotmos.. HAHA. Jag är lite skraj, men jag hoppas att det är så gott som wiktor säger.. Min far säger att det är det enda han inte äter typ, just för att det smakar så illa.. jag hoppas verkligen att det blir en god överaskning.. Sen ska vi ut med Tobbe lite på stan..

Lördagens planer har vi redan satt upp, eftersom vi firar 2 år (Woot toot!) så ska vi på bio :) Det lutar åt att det blir Dumma Mej 2

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0