UPPRÖRD på grund av sex!

Det här är ett inlägg som kommer debattera sex.. Synen på sex hos ungdomar och min rädsla för framtiden.
Kan vara så att mina släktingar m.m. inte vill läsa detta eftersom jag kommer ta upp egna tankar och erfarenheter men jag blir så JÄVLA förbannad på hur saker och ting ser ut att jag kan fanimej inte hålla käften!
USCH. Jag satt precis och läste det här och redan många gånger förut har jag i mina tankar debatterat med mig själv om hur lösaktiga människor är när det kommer till att just ligga.
Jag dömmer inte folk för att vara lösaktiga, så länge BÅDA PARTERNA ÄR MED PÅ DET (eller flera om ni nu känner för det..).
Många av mina nära vänner har jag aldrig tänkt på att dom ens skulle få för sig att ha ett engångsligg, men det har hänt för tillochmed den näst minst otippade människan i mitt umgänge .. och vad beror det på? Hon var lite full, såklart. Och hon tyckte snubben var söt, såklart. Men hon ville inte ha sex med honom.. Men hon tänkte att "det är väl så man gör" rent socialt, och så gjorde hon det.. Efteråt mådde hon inte så bra.. Vi har dock inte disskuterat det här så ingående, så jag låter det vara där.
Och ni som känner mig, ni vet att jag är ALLTID öppen med att snacka om sex i alla dess former, inget är heligt och allt är okej om båda är med på det. Men det händer ofta att människor jag pratar med inte vet vad de ger sig in på, inte ens i "bra ålder" som typ 18+...
Jag har alltid haft ett måtto som jag hittat på själv och verkligen alltid hållt hårt på. Jag ÄLSKAR mig själv så in i helvete och jag tycker faktiskt att jag är förbannat snygg (absolut innan jag fick mitt "fetare" ärr för ett år sen när bandinspelaren blev infekterad) och jag tycker faktiskt att .. jag är så pass jävla bra, att jag inte vill dela mig med vem fan som helst.
Det må uppfattas som "skyddsmekanism" eller "egocentriskt " eller "kaxigt " eller whatever. (ni vet att det iallafall inte är på religösa grunder, för jag är så långt ifrån religös som man kan bli.. xD) ..Men så känner jag.
Jag VET att är man i sängen med mig så får man sig en bra stund, och jag tycker helt enkelt VÄLDIGT FÅ människor förtjänar att ha en så pass bra stund. Och då kan man ju komma till frågan "jaha, men om du bara vill ligga då, och ingen är tillräckligt bra?"
Väldigt bra fråga. Men jag har som sagt INGA problem med att utforska sex eller liknande.. Och jag har MASSVIS med leksaker som faktiskt oftast är jävligt mycket skönare än att "bara ligga" .. Det finns SÅ JÄVLA många alternativ för sånt här så det är inte sant.
Och om man bara är ensam och inte just känner kåtheten, ja då finns det faktiskt något helt underbart som heter vänskap. (läs: vänskap som man inte tror går ut på att man "måste blowa" folk som det står i länken där uppe..)

Jag blir dessutom livrädd för framtiden.. Att mina framtida barn ska antingen tro att "man måste" gå med på vissa saker som tjej, eller att man som kille "måste" vara nedtryckande och en jävla macho fitta..

Kvinnor. Snälla. STÅ UPP för er själva! Säg nej till sånt ni inte känner är okej, man KÄNNER DET RÄTT jävla kvickt kan jag berätta (för även jag har vart i sånna situationer där man känner sig pressad, men varningsklockorna sätter igång fort.) Låt INGEN tjata ner er!

och förövrigt, vad är det för ena jävla dumhuvuden rent ut sagt som inte kan köpa ett nej?
Håll käften för fan och förstå att du är oönskad i den här situationen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0