Ny vecka, nya tag!

Förra veckan var en jävla pissigt stressig vecka. Idag började den nya veckan ungefär likadant. Great haha!
Jag gick upp 6.30 för att hinna med att fixa allt innan skolan + åka till sjukhuset och ta blodprover innan 08..
I högskolan börjar alla lektioner 8.15 (akademisk kvart!) och jag kom fram 8.17. Så, jag hann nästan. Men jag kutade som en idiot.. Från parkeringen, in i B huset, genom långkorridoren, upp för trappan, genom hallen och in i rummet.. Bara för att se att det är tomt. Ingen där. Vi börjar 09. Waow.

Tur för mig att jag har blivit beroende av ett jävla facebookspel då, så jag har något att göra, menar jag...
Jag har fortfarande inte riktigt återhämtat min andning och jag kom fram för 30 minuter sen.. Hah. Men sen har jag ju faktiskt vart förkyld i 10 dagar så det kanske inte är jättekonstigt..
 
Tänker mig ändå att det här kommer bli en bra vecka :) Vi får se i slutet av fredagen hur jag utvärderar det då ^^

Imorgon ska jag på besök hos hjärtläkaren, jag längtar. Har så mycket frågor och jag måste verkligen få lite klartecken på vad som sker.. Pappa kommer även upp imorgon för att jag vill ha med honom, även om jag är 22 och vuxen så känns det bra att ha någon stöttandes och någon som också har lite koll på mina frågor så jag inte glömmer något
 
Nu ska jag studsa iväg till caféet utanför biblioteket för jag har asont i halsen efter att jag sprang, sen ska jag gå till lektionssalen (Y)
Förövrigt var waranvärdet lite högt idag men det löser sig alltid :) Warantanten var mysig idag också :D Det gillar jag alltid!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0