Stamcell behangling och Kandidatarbete/examensjobb/exjobb/u name it..

Alltså. Ufft. Jag sitter och skriver lite på min rapport nu.. Metod delen.. Den känns fortfarande inte helt som att jag är med på noterna, och då ska jag ändå kunna utföra sakerna nu xD Haha. men det kan jag, det är bara svårt att få ner i textformat..
 
Idag är det valborg och jag gör faktiskt ingenting, känns inte som jag vill det heller om jag ska vara ärlig.. Imorgon är det första maj och alla är lediga, jag lär göra samma sak då som jag gör idag ^^

Tänkte på det i morse när jag vaknade i sängen och försökte somna om.. Vad är det jag skulle sakna om jag skulle dö? Alltså, vad vill jag göra innan jag dör? Typ bucket- list grejer.. Kunde inte komma på något vettigt förutom det alla vet (skaffa barn, veta något om min framtid.. men de sakerna är ju inte möjliga ).. Jag kunde bara komma på en enda sak.. Ut och resa som vuxen, jag kan inte ens board-a ett plan, jag vet inte hur sånt fungerar.. Haha.. och ärligt talat är jag livrädd för det, så jag skulle nog inte vilja resa ensam ändå.. Men vart skulle jag då åka? ingen aning..  

 
Förövrigt så gick mitt larm igång 6.30 i morse och jag stängde av det, då såg jag att min pappa hade smsat och skrivit att jag skulle kolla mailen.. I min inkorg hittade jag den här hemsidan och jag ringde dom direkt för att fråga ifall man kunde delta i studien.. Jag ringde ju dock 6.30 typ, och självklart var ingen på jobbet då xD så jag mailade till snubben istället och hoppas på svar (Y)!
Ska även prata med min läkare om det här när hon ringer upp, har försökt nå henne i en vecka nu utan resultat

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0