8 dagar kvar tills jag åker hem över jul

Jag åker hem till jönköping den 15e för att hänga med Sarah, Kirsty & Jossan (samt deras respektive) några dagar. Dessutom ska jag passa på att köpa julklappar med farsan till olika släktingar.
Innan det ska jag få en simdax-infusion igen, så jag orkar lite mer.. Vore skönt att vara lite piggare inför jul där så jag kan få göra allt som "alla andra" gör inför jul (pynta, shoppa, hänga med folk osv).. Nån gång nästa vecka kommer det bli av iallafall och sen så håller det ju sig minst 1 vecka.
 
Förövrigt är SIMDAX en 24timmarsbehandling där man ligger inne med simdax-dropp. Simdax är en kalciumsensitiserare (hjärtcellerna blir mer sensitiva till kalcium) som gör att hjärtat orkar pumpa och då orkar jag såklart mer när mina celler får syre.
 
Yepp, så inför den 15e har jag ju såklart en hel del att stå i men det känns sjukt bra. Lämnade in mitt exjobb för absolut sista gången i torsdags och sen dess har jag bara kännt att "aha, jag har inget vettigt att göra.. jag KAN göra en hel del, som diska eller städa eller så.. men det känns värdelöst".. Nu känns det mer som jag tar tag i saker och har ett mål med det.. Det ska se fint ut innan jag åker liksom, det ska julbakas innan det för att jag ska kunna bjuda min familj, det ska fixas iordning i garderoben så jag kan packa ner saker i resväskan som jag ska ha med mig osv osv osv.

Idag t.ex. så ska jag åka och handla med wiktor, diska, laga mat och lite annan småskit (typ betala lite olika fakturor, vattna blommorna, köpa busskort mm)   :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0