En ljusning! + Viktsnack!

Jag har fått godkänt från försäkringskassan för aktivitetsersättning, däremot är fortfarande handikappsersättningen avslagen. TACK säger jag bara. OMG tack! jag har så mycket skulder just nu som jag måste betala tillbaks (även om mamma och pappa inte säger att det är bråttom så känner jag att det är vad jag vill göra.) och sen har jag såklart räkningar som alla andra. PJUW. Nu känns den ekonomiska biten betyyyyyyyydligt bättre, även om ersättningen inte uppgår i samma summa som jag kom upp i från CSN så är det ändå möjligt att leva på detta.
Sån lättnad!
Men resterande är precis som förr men det rör mig inte, jag mår bättre i tankarna nu efter jag fick mitt psykbryt. Det känns så jävla skönt att tänka positivt igen och under den jobbiga tiden insett saker som jag har nytta av nu.
Har fått min remiss till dietisten också förövrigt..
Gick ju hos en dietist när jag var typ 15 bast (eftersom min vikt låg på ca 35 kg och det var inte så bra med min sjukdomsbild..)och då fick jag näringsdrycker som hjälpte mig att gå upp i vikt (väger nu 40, kanske 41 en bra dag =)) .. Vår målvikt hos dietisten var egentligen att jag skulle upp till 45 kg men det tog sån fruktansvärd tid.. Tog mig ett år att gå upp 1 kg, sen gick det lite snabbare.. men sen slutade jag med dryckerna eftersom det blev väldigt enformigt eftersom jag bara gillade tre smaker.. (Obs: man åt även middag osv som vanligt, det var ju hela poängen!)..
Så nu funderar jag på att det kanske är dags igen, att ta de där sista fem kilona.. Även om jag är nöjd med hur jag ser ut nu osv så är det inte vad det handlar om hos mig. Jag är lite rädd att om jag ska opereras inom snar framtid så är det rätt bra att ha extra fetter att ta från, eftersom man är helt klen och tagen efter operationer dessutm äter man inget för 1. det är jobbigt, alltså ansträngande. och 2. det smakar skit eftersom man ofta får svamp i munnen av all antibiotika man får i sig..
Förra operationen gick jag ner tre kilo efter, sen gick jag iofs upp rätt snabbt efter det som tur är :) Jag älskar ju mat liksom, så det är inte det som är problemet.. Men ja, jag tänkr att det är rätt smart att ha lite mer hull när det blir en operation..
Ifall jag får turen att bli mamma så kommer jag nog göra likadant då, eftersom det är viktigt med extra hull då också.. Men ja, förmdligen kommer jag aldrig få bli gravid utan isåfall adoptera ^^
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0