Blörrgghhh....

Alltså nej, fyfan. Jag har sovit så sjukt tungt i natt vilket har vart JÄTTESKÖNT! Enda problemet är att jag bara drömde sjukt jobbiga drömmar.. Typ att jag missade ett hjärta för jag inte hade med mig sökaren.. Yeiy. Jag bara grät och grät och grät i min dröm. En supergod efterrätt som jag åt kunde inte ens få mig att sluta lipa över tallriken... Usch, hemskt var det.
Innan den drömmen kom så drömde jag lite mildare saker men som ändå gjorde mig extremt utmattad på något konstigt sätt... Jag drömde om att jag bodde i korridor på universitetet och jag åkte inlines as snabbt, snyggt och smidigt igenom korridoren och var asgrym.. Enda problemet var att jag blev tydligen extremt trött efteråt och jag började svettas irl, så då swithcade min dröm till att jag, wiktor och pappa var och handlade och jag orkade knappt ens bära en potatisgratäng-paket, så jag släpade den sakta framåt på marken samtidigt som jag flåsade och kippade efter andan..
framför mig gick wiktor med 4 fullproppade kassar i sina händer och jag var några meter bakom, så jag tänkte "okej han är snart vid bilen" så jag ropar på honom och kastar nycklarna till honom, då krashar dom in i en annans bilruta så den pajar (?!) och mannen som äger bilen kallar fram mig dit, vilket gjorde mig ännu mer stressad med min lilla potatisgratäng och hela vägen fram är det jättejobbigt och jag blir bara mer nervös (och svettas irl....)
sen kommer vi fram, jag förklarar läget om att jag är sjuk och yaddayadda.. Då säger mannen att han förstår och att allt ska bli bra och så erbjuder han oss skjuts. Jag tänker fortfarande på att pappa är kvar på toan, och vi har en egen bil, så jag vill inte.. Men wiktor sa att det var jättesnällt av honom och så hintar han att "vi borde åka nu, din farsa får ta vår bil"..
såååååååååååååååå.. Sen när jag sitter där i bilen så får jag en känsla i drömmen om att jag missar ett hjärta nu, vilket det senare på den kvällen i drömmen visade sig att jag gjorde.
Mannen körde oss tills hans megarestaurang som låg jättefint över vattnet med en stor stor måne som sken och serverade bara godsaker, men trots det så bara grät jag så jag trillade ner från stolar.. Jag kämpade verkligen med att inte hyperventilera osv, så svettades jag under den studen av drömmen också...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0