Helsingborg i helgen + intervju x 2

Kom precis på att jag inte postade de två intervjuerna som gjordes (infon gavs till de båda vid samma tillfälle så skrev de själva ihop storyn) av två journaliststudenter.
 

Här har ni den som är skriven av Sandra Virro, som jag tyckte fångade storyn bäst, och här är den som är skriven av Susanna Ali.
 
Inom tio minuter drar vi till helsingborg, i helgen ska vi fira Tobias där :) Vi ska gå på Club cabaret vilket jag tycker ska bli otroligt kul och spännande.
Mitt hjärta har studsat runt ovanligt långa perioder i några dagar nu, det gör dock inte ont.. det är precis som hjärtrusning/klappning fast att det håller i sig längre än vanligt vilket är lite obehagligt.. Mja, men annars känns det mesta bra faktiskt (Y)!
Har lite svårt att somna på nätterna, men jag försöker gå upp i tid nu på mornarna så jag verkligen somnar sen på kvällarna.. Idag gick jag upp vid 08

 
Åh just det, vi ska även svänga förbi jönköping en snabbis och käka och lämna av Donna också, kommer bli mysigt! Och att klä upp mig sen till club cabaret kommer också kännas ovanligt bra, hoppas bara jag orkar gå i mina klackskor... Det är ju lite tveksamt eftersom jag knappt orkar gå i vanliga skor haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0