Internationella organdonationsveckan och fortfarande ingen dator

Tjabba, jag sitter vid wiktors dator just nu.. Borde egentligen fixa igång min stationära "nya", men jag känner inte riktigt för det än.. Jag vill blir klar med allt smått omkring först.. Det är skönt att vara sjukskriven just nu för jag hinner ta tag i saker som jag inte haft tid eller ork med förr. Jag lagar mat varje dag vilket jag verkligen tycker är kul (Y)

Anyway, ibland är jag dock lite uttråkad men jag brukar lösa det med att läsa en bok eller sitta och glo på tv (vilket iofs är helt hjärndött, men ja..)
 
Ska nog fixa ihop min dator inom 2 veckor dock, pappa håller på att flytta från sin stora lägenhet till en tvåa och då kommer jag få ett skrivbord som blir superbra till mig.. Och ja, han ska ju flytta innan första november så det är väl inom 2 veckor jag lär ha möblerna här.
 
En sak som är rätt sjukt.. Ibland kan jag gå omkring en hel dag utan att tänka på att jag faktiskt ska byta hjärta.. Ifall det är en riktigt slapp dag, men ändå inte en dag där jag känner "åh vad ska jag göra" utan är mer bekväm i slappandet.. Då kan en hel dag gå utan en endaste tanke på det.. Som för typ 3 dagar sen.. När jag gick och la mig så såg jag min personsökare i byxlinningen och tänkte "ja oj fan! jag ska ju byta hjärta, haha.. helt sjukt".
 
Denna vecka är det förövrigt organdonationsvecka!
Gå in på http://www.socialstyrelsen.se/donationsregistret för att göra ditt val!
I måndags blev jag intervjuad angående mitt hjärtfel, alla myndigheter runt omkring och kampen som man måste ta trots minimal ork.. Intervjun och allt kändes riktigt bra, men de två som intervjuade verkade var mer inställda på att skriva om de negativa aspekterna kring myndigheterna (det finns en hel del..) trots att jag berättade om hur glad jag faktiskt är att mitt liv blivit som det blivit. Jag har fått livskris efter livskris, men helt ärligt. Hade jag inte haft det så hade jag vart precis som vilken annan människa som helst. Jag hade aldrig fått känna av det goda hos människor som finns på t.ex. sjukhus, jag hade aldrig fått en sån god kontakt med mina nära och jag hade aldrig filosoferat riktigt så mycket och utvecklat mig själv innerst inne... Hoppas de får med dom här delarna också i artikeln :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0