Boobies!

Idag tänkte jag skriva ett helt inlägg om bara Bröst.. Bröst på alla sätt =D

Först tänkte jag bara ta och berätta varför jag valde just bröst som ämne idag. . Antagligen för 1. det fascinerar mig och 2. det är så mycket babbel om det överallt så antar det blir poppis att läsa om ;D

Hur som helst.. Kan ju börja med att berätta vad jag tycker om bröst..
Jag är ..fascinerad av det.. inte på sånt "typsikt pojk sätt" utan mer..waaow =D .. JAg diggar det! stora som små liksom.. Jag menar vafan.. och iofs är det ju ofta snyggt inte bara fascinerande.. beror ju lite på hur de sitter osvosv.. Men mest så är det intressant för allt runt omkring..
Bröst är verkligen helt...as nice! Eller vet iofs inte .. för jag "känner väl bara till" mina egna men they rock!

Kan ju ta och berätta för alla pojkar som läser min blogg (om det finns ngn? ahlen kanske iaf.. :)) hur man vet storlekar osv ifall ni inte förstått det än. Det heter alltid ngåot nummer och sen en bokstav.. t.ex. 70A eller 80D osv osv.. De 2 nummerna först är för omkretsen runt bröst korgen (inte runt brösten!:P) och bokstaven är då själva "Kupan" som man säger.
Kupan är mycket om omfånget på själva brösten.. Hur stora de är och sånt..

En sak jag alltid funderat på är när brösten slutar växa? jag menar man vet om de växer för att det gör ont i dem osv.. men jag har hört att det slutar runt 20 och sen fortsätter om man blir gravid.. Men det gör inte ont alls mkt nu för tiden på någon jag känner känns det som.. Har man knske vant sig eller gör det bara ont i början? :S hmm.. jaja..

Nu kom jag på en sak.. Kan vara bröstens nytta som gör de lite intressanta ..a lltså inte bara intressant för det är fint.. utan det är ju faktiskt så att vi matar ungar med brösten när vi blir äldre xD haha jag menar.. det är ju helt amazing egentligen..

Hmm... jadu.. JA! En konstig jävla sak.. Det är MÅÅÅNGA tjejer som vill förstora brösten och jag fattar inte?! jag menar hallå.. har ni någon anledning? Är det bara för killar ska kolla eller ngt? ;/ Så dåligt isf.. Men jag vill verkligen veta varför man får för sig sånt.. Jag fattar inte ! =/
Jag förstår dock om man har stora och förstör ryggen och kanske vill minska dem ialalfall liiite.. Men jag menar alla ungdomar som vill förstora boobsen NU när de är små... Jag fattar inte för alltså.. Man får ju fan mer sen när man är på smällen ändå.. Och dessutom kan plastikoperation på brösten förstöra för ungen om du ska mata den.: Dessutom spricka.. det är inte så kul ..
Iofs ni kanske tycker det är supersnyggt och känner er bättre med större men jag måste bara säga att: VÄNTA tills efter ni fått barn eller ngt isf.. Ni kanske blir nöjda då..

Nu kom jag på en sak till.."Hängpattar" som alla uttrycker det.. Jag hörde när jag var liten att "om man inte använder BH så får man hängpattar enklare" men nu förtiden har jag hört att "Om man inte använder BH så stärks musklerna och håller de uppe enklare" Och jag vet inte vad som stämmer? Vet ni så säg GÄÄÄRNA!..:P
Iallafall ingen vill väl kanske ha hängbröst men jag menar.. varför oroa sig nu? dethänder när du är 40 eller mer liksom.. och dessutom jävligt naturligt att man får det..
En vild gissning men jag tror man får det för att man ammar barn.. eller för att tyngdkraften märks efter några år xD Man har inte musklerna kvar elle ngt..

Mååååste gå nu för jag ska plugga med Emma & Johnny till vårat SK prov.. sååååå bey sålänge..




Skriver mer sen om t.ex.

Hur går en bröstundersökning till
Tjejrs syn p bröst. Killars syn på bröst.
bröstcancer
idealet med meloner börjar gå ut.
Bröstmuskelövning
kul sida för sport + bröst. http://www.shockabsorber.co.uk/bounceometer/shock.html

Kommentarer
Postat av: Jessica

Jaaa, brösten slutar växa när man är 20. Och det där med att man får hängpattar eller inte beroende på BHn tror jag faktiskt inte har någon betydelse. Låter bara som myter.

2008-09-03 @ 12:58:51
Postat av: KanDetVaKoFF3 ?

INte säksigt med tuttat ner till knäna säger jag (:

2008-09-03 @ 21:17:06
Postat av: Hankie boy

Angånde Bröstförstoring.



Jag håller med att det är tragiskt att tjejer i tidig ålder vill ha bröstimplantat bara för de anser att de har små bröst, även i vissa fall bara för att någon kille/tjej har sagt det och vill därmed ha lite uppmärksamhet genom förstorade bröst.

Själv anser jag att det är idiotiskt att ens tänka på idén att förstora bröst, Enligt mig så är det fult, det förstör vissa av kroppens funktioner (dvs amning) och det kan få förödande konsekvenser..

Och en anledning på detta?

Jo, kolla runt i vårt samhälle, alla skönhets ideal.. övernaturligt smala i vissa fall, storbystade, översminkade etc. på bilder är de oftast retuscherade på de flesta ställena, men hur ska en 10-13 åringar veta det? De svälter sig smala, sminkar sig i timmar, lägger ner 1000tals kronor på sitt utseende.. Fast det nämns ju inte i media..



Slutsats: Jag anser att dagens ungdomar bli manipulerade genom media och hur allt är så skönhets baserat redan när de växer upp.. och det kommer antagligen bara bli värre suck

Nu sätter jag punkt för mitt inlägg, annars kommer jag skriva i evigheter.. .

2008-09-04 @ 09:15:13
Postat av: Viktor :D

Nått sjukt intressant i sammanhanget är att bröst egentligen är helt onödiga. Gorillahonor t.ex. har inga bröst men producerar lika mycket mjölk.



De finns altså bara för att män ska gå igång på dem xD

2008-09-07 @ 13:45:48
URL: http://baraviktor.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0