Att dubbelduscha med DesCutan är fanimej inte lätt

Först.. LÄSA ALLA instruktioner.. blä .. sen komma ihåg dom..
Sen duscha (hatar det...) och med en tvål som gör en sådär stel om kroppen så man känner sig alldeles ren.. hatar det haha brukar alltid använda duschkräm för att den blir man len av och inte sträv.. men nu sitter jag här, sträv...
och försöka att INTE kladda ner sig med bakterier är ju omöjligt.. Nös nyss två gånger och lite hamnade på benen. svinbra, verkligen.. HAHA!


Men jag var duktig och följde alla instruktioner (nu nös jag tredje gången.....) och dessutom duscha med öronproppar.. hah testa det någon gång, låter lustigt.. FJÄRDE GÅNGEN VAFAN...
Iallafall, man måste ha någon bomull/vadd i öronen för att den tvålen inte får hamna i öronen eller ögonen..femtegången jag nyser. alltid när jag börjar så slutar jag inte på ett tag.. usch!!!


Hursomhelst jag brukar inte vara asnoga.. HAHA VET NI VAD JAG GJORDE NU!?! drog handen över näsan. Seriöst borde bara sova i min nya,rena säng så jag slipper smutsa ner mig hahaha... men iaf brukar inte vara asnoga när jag duschar.. jag tänker ofta "förr hade man inte värsta dusch" .. jag är helt enkelt LAT och bryr mig inte supermycket om mitt yttre men jag klarar INTE av att lukta svett. USCH.
Så då duschar jag iaf. och när mitt hår är fett. äre något jag bryr mig om med det yttre så är det mitt hår haha..

Men jag luktar inte fort svett, och får inte fort fett hår.. men iaf.. tänkte att "nu kan jag träna på att vara noga eftersom jag ska göra den här duschen två gånger till" så jag kämpade och rengjorde o.s.v. överallt.. nu känns det som det sticks lite härochvar på kroppen..

Är det såhär det känns att vara ren..?








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0