Känslor!

Äsch. Jag har inte vart så öppen som jag brukar vara. skriver att saker är awesome, kasst o.s.v. utan att förklara hur jag verkligen känner.

I natt hade jag svårt att sova.. Främst förmodligen för att jag har konstrat upp mina sovtider.. Brukar oftast vara mycket noga med att sova i rätt tid och rätt antal timmar för mig.
Men när jag låg där i sängen, efter att ha skrivit den söta lappen till Tim, då mår jag dåligt. Riktigt dåligt.
Jag kände mig som en dålig flickvän först... Jag vet inte varför ens.. Det bara kom en sån känsla..
Så tänkte jag att jag borde sluta vara dum. Jag är väl inte dum? Nu när jag tänker efter så förstår jag ju att det säkert bara var någon dum hormonströmmning i kroppen.. Men ändå! Det kändes hemskt..

Därefter, när jag redan kände mig kass.. Ja, då börjar jag tänka på det värsta av allt. Hjärtoperationen. Herregud. Jag har sagt till mig själv i mitt huvud hela tiden att jag INTE ska tänka på det förrens jag kommit hem från USA! Därmed basta!

Men där låg jag.. Och tänkte på så mycket småsaker som kan gå fel. VARFÖR övertänker jag (och många tjejer;)) ALLTID ALLTING? ...Om det är något man ska oroa sig för så är det väl alla STORA saker som kan gå fel?
Jag kanske kan dö. Men det tänkte jag bara på i början. jag menar.. det är så orealistisk och så liten liten chans... men nu tänker jag t.ex. på att dom kan sätta droppet fel. VAFAN liksom?! haha ofta det händer? Läste på aftonbladet att det kan hända men det är säkert ännu mindre chans än alla stora saker. SÅ mycket dumma tankar man har!



Sen ytterligare en sak jag tänkte på som gjorde mig mycket lycklig.. tänkte på hur det kommer kännas när jag & tim gifter oss.. eller får barn.. framför allt barn.. Hur lycklig jag kommer vara som mamma.. men sen övergick det med till orostankar.. SÅKLART. Jag oroar mig alltid för allting i förväg. vill ha kontroll över framtiden! haha.. sant men sad..
Så, ja.. sen var jag orolig över att jag inte kommer vara en bra mamma.. Tror ni jag kommer vara en bra mamma?:S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0