Blodet droppar, blodet droppar!

- Men sätt på ett plåster då!

haha.. Spökhistorian som gjorde mig livrädd när jag var liten.. sen när det var sista meningen så blev jag bara arg för att jag var rädd över något så töntigt.. haha.. barn <3


Idag ska jag iaf ta blodprov igen.. Jag är så sugen på spenat!! får inte äta det ..helst inte iallafall för det kan konstra med PK värdet i blodet...


förresten en sak måste jag erkänna och skämmas över...
Jag läste Kissies blogg.. Jag har inte läst den på nästan en månad.. jag bestämde mig för att "herregud vem läser sån här skit" sen läste jag inte mer.. men för några dagar hade jag så oerhört tråkigt så jag klickade in mig på bloggen och läste fort fort igenom ca 30 dagar i hennes blogg.. Allting var samma sak...
Lite paket här och där, lite idolbilder, lite mat bilder, lite svar på tal, en och annan skönhetsoperation, några videobloggar.. verkligen ingen rolig blogg när man ser helheten sådär som det blev när jag bläddrade fort..

Det enda som var lite nytt var om valet.. det har man ju inte tänkt att hon skulle ha mycket åsikter om..
Men tydligen så hatade hon verkligen vänsterpartiet och ogillade starkt det rödgröna blocket.. Dessa val-inlägg hon hade skrivit läste jag ganska genomgående för att se vad hon tyckte och varför, liksom hennes argument..



Vet ni vad jag hittade/kom fram till då...?
Blondinbellas inlägg som jag så oerhört mycket avskyr, där hon bara kastar skit på ALLA verkligen som röstade rödgrönt... Hon skrev exakt som kissie... Pinsamt.. Har Bella "sjunkigt" till den nivån eller är det trots allt så att hon alltid har varit ganska mycket som kissie?
Jag menar BBs blogg började ju för en porrfest.. vem gör sånt?
Hon LÄRDE UPP kissie hur man bloggar o.s.v. ... ja.. kanske inte är så stor skillnad ändå..

I kissies inlägg kunde man läsa "alla ska ha det lika dåligt som röstar rödgrönt" osv osv, precis som bella.. herregud..man är lat och lever på andra skrev hon också.. precis som bella.. Yeapp.. det är ju smarta tjejer det här..



men sen ska vi väl inte totaldissa dem heller tycker jag inte.. de har ju lyckats med sina liv enligt dom själva iallafall så jag tycker jag sätter punkt här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0