Bytte stripes idag

Hejsan! Idag duschade jag och mamma bad mig att försiktigt försöka lyfta på stripesen på kanterna ("plåsterbitarna" som sitter över ärret) för att se om dom lossnade (lol.. konstigt ord det där..)
Anyway. Det gjorde jag.

Jag drog bort en stripe.. Där ärret såg finast ut under.. sen vågade jag inte mer.. haha var livrädd att hela ärret skulle släppa, spricka och börja blöda mitt i duschen.. Så jag ropade på mamma haha.. Där satt jag på en stol i duschen, naken, och mamma var såååååå försiktig och metodisk när hon drog bort stripe för stripe.. Det såg riktigt fint ut, ärret!

Ni ska få se bilder men det är en hel del äckliga bilder också så jag varnar känsliga tittare!!!!
Där dräneringshålen är så hade det inte blivit jättefint på ett av dom, det var varigt och grått typ.. varet hade väl blivit missfärgat när det luggit utan att "andas" eller något..

Men hursomhelst efter typ 1,5 timma så var vi klara och då skulle vi stripa om det. här kommer bilder!

Just det! När vi började ta bort stripesen så tog vi typ varannan (tog de som såg finast ut först) och när vi började om längst upp så fick vi med det biologiska limmet som dom hade använt för att limma ihop huden med. Så då försvann mycket av allt blod o.s.v. men det gjorde asont att dra bort limmet.. Huden under där var ju helt ny och mycket öm, men mamma var jätteduktig!




VARNING VARNING VARNING! tillochmed jag tycker vissa av dom här bilderna är äckliga...



Såhär mycket vågade jag göra själv (ta bort två stripes. Om ni tittar längst till höger så ser ni hur äckligt det var vid ett av hålen.)



Längst upp på ärret, ser bra ut!




resten av ärret + det äckliga dräneringshålet och det andra, mycket finare, dräneringshålet



Usch usch....




Ärret! mycket fint :) Den blodfläcken är bl.a. där vi inte fick bort allt "biologiskt lim"




Där ser man IN I MIG. omg vad läskigt. Där det är som små hål är in i min kropp, dom små slamsorna som är jämte är typ helt enkelt ihopväxt hud, så som det ska vara... men det har helt enkelt inte läkt ihop riktigt som det ska.. Men här ser ni iallafall att vi har tvättat rent allt det äckliga.



NU börjar mördare okänd baay!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0